Het Muldershuis

Adres
Mallumse Molerweg 114
7152 AV Eibergen
Telefoon
0545- 472 334
Dinerbon.com Eibergen Het Muldershuis
Dinerbon.com Eibergen Het Muldershuis
Dinerbon.com Eibergen Het Muldershuis
Dinerbon.com Eibergen Het Muldershuis

Het Muldershuis is gelegen op een unieke locatie in het buitengebied van Eibergen. Het restaurant zit namelijk in een van oorsprong Saksische boerderij uit 1753 wat zorgt voor een authentieke en gemoedelijke ambiance. De beroemde naastgelegen Mallumse Molen is nog steeds iedere zaterdag in bedrijf! Schuif aan in het knusse restaurant of op het prachtige terras en geniet van een heerlijke lunch of diner met uw Dinerbon. Het is dé plek in de Achterhoek om weer even helemaal tot rust te komen!

Het Mulderhuis onderscheidt zich niet alleen qua locatie van andere restaurants, maar u kunt er ook nog eens terecht voor een verassende culinaire ervaring. Geniet van een uitgebreid diner met uw Dinerbon! De menukaart verandert met de jaargetijden mee, waardoor u altijd de heerlijkste seizoensgerechten kunt bestellen. In de wintermaanden kunt u er bijvoorbeeld heerlijke stampotten en wildgerechten krijgen. Wat dacht u bijvoorbeeld van reebiefstuk met aardappelpuree, rode kool, een stoofpeertje en wildjus? Of heeft u liever een goed gevulde huisgemaakte erwtensoep, geserveerd met roggebrood en Schwarzwälder schinken? Met uw Dinerbon kan het allemaal! Uiteraard is uw diner pas compleet met een van de verleidelijk lekkere desserts. Zo kunt u onder andere huisgemaakte panna cotta met mango-ijs, vers fruit en arretjescake bestellen.

Wilt u liever overdag langs komen bij Het Mulderhuis? Ga lekker in het zonnetje zitten en bestel een feestelijke High Tea in ruil voor uw Dinerbon. Dan krijgt u diverse sandwiches, muffins, scones, koekjes, warme hapjes en nog veel meer. Dit zal extra lekker smaken na een lange wandeling of fietstocht in de prachtige omgeving!