Landhotel De Greune Weide

Adres
Lutterweg 1
7152CC Eibergen
Telefoon
0545 471692
Dinerbon.com Eibergen Landhotel De Greune Weide
Dinerbon.com Eibergen Landhotel De Greune Weide

Wist u dat u nu met uw dinerbon ook kunt genieten van heerlijke seizoensgebonden gerechten in het mooie plaatsje Eibergen in de Achterhoek? Op een mooie locatie tussen het groen bevindt zich daar restaurant De Greune Weide, een ambachtelijk restaurant dat al tien jaar de gasten met liefde voorziet van heerlijke verse gerechten en veel gezelligheid. De eigenaars van het restaurant, Martin en Gea Huurneman, verwelkomen u en uw dinerbon graag in hun restaurant en zullen ervoor zorgen dat u een geslaagde avond uit beleefd bij de Greune Weide. De omgeving van het restaurant biedt veel mogelijkheden tot recreatie, dus een bezoek aan de Greune Weide met uw dinerbon gaat zeer goed samen met een actieve dag in de omliggende natuur.

Op het menu van de Greune Weide staan zoals gezegd heerlijke seizoensgebonden gerechten. Ook is er een speciale wildkaart, waar u bij ieder bezoek weer iets nieuws op kunt ontdekken. Proef van een ree sukade met spruitjesstamppot en rozemarijnjus, of bestel een herten tournedos met kapucijners en paddenstoelen roomsaus. Al nagerecht kunt u onder andere genieten van een frambozenparfait met slagroom en frambozensaus en een crème brulee met zwarte bessen ijs en een sinaasappel sabayon. Bij alle berechten zijn bijpassende bieren of wijnen te bestellen, waar de bediening u graag over informeert.

Laat u meeslepen in dit landelijke restaurant en geniet van een heerlijke avond uit met vrienden, familie of collega’s in de achterhoek. Vergeet bij uw bezoek niet om uw dinerbon mee te nemen, want daar kunt u het gehele jaar door de rekening mee betalen!