Restaurant Achter de Poorte (wo,do,zo)

Adres
Noorderwalstraat 21
8081GL Elburg
Telefoon
0525-681292
Dinerbon.com Elburg Restaurant Achter de Poorte (wo,do,zo)
Dinerbon.com Elburg Restaurant Achter de Poorte (wo,do,zo)

Let op: U kunt hier alleen op woendag, donderdag en zondag betalen met uw Diner Cadeaukaart.

In het oude vissersstadje Elburg kunt u met uw Dinerbon dineren bij Restaurant Achter De Poorte. Al bijna 25 jaar is dit culinaire paradijsje gevestigd op één van de mooiste plekjes van Elburg, achter de poort van de stadsmuur! Bij Restaurant Achter De Poorte is iedereen van harte welkom om te komen genieten van een bijzonder diner en een mooi glas wijn. Of u nou alleen komt of met uw hele familie, het vriendelijke team zal goed voor u zorgen! Ze accepteren ook uw Dinerbon.

Restaurant Achter De Poorte staat bekend om haar uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Ze zijn zelfs vermeld door Michelin en de ‘Lekker’, de restaurantgids waar elk jaar de beste 500 restaurants van Nederland in staan. De keuken is Frans/Mediterraan. In ruil voor uw Dinerbon maakt u kennis met vertrouwde gerechten met een moderne en frisse twist. Ze koken met de seizoenen mee, waardoor er vrijwel elke drie maanden een nieuwe kaart gepresenteerd wordt. Restaurant Acher De Poorte werkt alleen met dagverse producten van hoge kwaliteit. Zoals u in een oude vissersstad kunt verwachten, staan er veel visgerechten op het menu. Wat dacht u bijvoorbeeld van zacht gegaarde zeeduivel met ravioli van champignons, knolselderijcrème en bearnaisesaus? Deze en andere bijzondere gerechten kunt u nu ook komen proeven met uw Dinerbon.

Wilt u zich laten verassen? Bestel dan een proeverij van drie, vier, vijf of acht gangen. U krijgt daar een wijnarrangement, tafelwater en koffie met friandaises bij. U hoeft nergens aan te denken en alleen maar te genieten!