Veluws Eethuis Wissel

Adres
Ericaweg 2
8162 PR Epe
Telefoon
0578 - 629657
Dinerbon.com Epe Veluws Eethuis Wissel
Dinerbon.com Epe Veluws Eethuis Wissel

Het Veluws Eethuis in te vinden in het dorpje Wissel in Gelderland. Het is de perfecte plek om met jong en oud te genieten van een heerlijk diner in een informele sfeer. Neem ook gerust uw Dinerbon mee! Een etentje bij Het Veluws Eethuis is goed te combineren met een potje midgetgolf of jeu de boules. Het restaurant beschikt namelijk zélf over meerdere banen en alle gasten mogen hier gratis gebruik van maken! Daag uw partner, familie of vrienden uit en geniet van een heerlijke middag/avond. Vergeet uw Dinerbon niet.

Uw Dinerbon is bij Het Veluws Eethuis goed besteed. Alle gerechten worden vers bereid in eigen keuken, zo mogelijk met biologische producten. Bovendien wordt alles met veel passie en liefde klaar gemaakt! Heeft u een bepaalde allergie of volgt u een dieet? Daar houden ze bij Het Veluws Eethuis graag rekening mee. Vindt u het leuk om diverse gerechten te proeven? Kom dan op woensdag of donderdag langs voor de proeverij! Dan kunt u in ruil voor uw Dinerbon eindeloos genieten van een royaal buffet gevuld met diverse streek- en seizoengerechten. Uiteraard kunt u ook gewoon van de kaart bestellen. Wat dacht u van gevulde maiskip met ham en walnoten, kabeljauw uit de oven met een broodkruim van Veluwse mosterd en peterselie of Oma’s draadjesvlees? Kom in een nostalgische sfeer bij Het Veluws Eethuis!

Kijk ook eens naar de feestelijke arrangementen van Het Veluws Eethuis. Onder de mogelijkheden vallen onder andere High Beer, High Wine en een traditioneel Stamppotbuffet. Informeer hier gerust naar bij het personeel.