De Rozentuin

Adres
Deventerweg 40
7214 DH Epse
Telefoon
0575 - 494885
Dinerbon.com Epse De Rozentuin

De Rozentuin is een veelzijdig Chinees, Indisch én Japans wokrestaurant, te vinden aan de A10 tussen Deventer en Zutphen. Dit is één van de vele restaurants waar u terecht kunt met uw Dinerbon. Als u fan bent van de oosterse keuken, is dit waar u wil zijn! Met haar unieke dinerconcepten, traditioneel ingerichte restaurant en gastvrije bediening kan iedereen zich thuis voelen bij De Rozentuin. Ook u bent van harte welkom en uw Dinerbon is dat ook! Ze zijn dagelijks geopend tot 21:00, behalve op dinsdag.

Bij De Rozentuin maakt u echt kennis met de oosterse keuken. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om het onbeperkte Dim Sum arrangement te bestellen. Dan kunt u voor maar €24,50 uitgebreid genieten van diverse gestoomde, gefrituurde, gegrilde of gebakken Chinese hapjes. Dit staat garant voor een waar smulfestijn! Bent u ook zo dol op sushi? Dan is uw Dinerbon bij De Rozentuin goed besteed. De sushi worden op authentieke wijze bereid, zodat de smaak en kwaliteit altijd is zoals u mag verwachten. Het meest veelzijdige arrangement is toch wel het All You Can Eat Wok Buffet. Dan kunt u voor slechts €18,50 onbeperkt opscheppen van het Chinees-Indische buffet met diverse vlees-, vis- en groentegerechten, soepen, oosterse garnituren, sushi én bijzondere grillgerechten van de teppanyaki-plaat.

Bij dit arrangement kunt u als nagerecht uitgebreid gebruik maken van het fruit- en ijsbuffet. Dit maakt uw diner met de Dinerbon compleet! Dit zullen uw kinderen ook ontzettend leuk vinden. Geniet van een heerlijk diner met het hele gezin bij De Rozentuin!