Japas Ermelo

Adres
Harderwijkerweg 44
3852AE Ermelo
Telefoon
0341 552 384
Dinerbon.com Ermelo Japas Ermelo
Dinerbon.com Ermelo Japas Ermelo

Wat dacht u ervan om uw dinerbon in te zetten in een prachtig restaurant in Ermelo, en u aldaar te laten verleiden door alles wat de Japanse keuken te bieden heeft? Dit is nu mogelijk bij restaurant Japas Ermelo, een bijzonder Japans restaurant waar ze als doel hebben u de echte smaken van Japan te leren kennen. Iedereen is natuurlijk wel bekend met sushi en dat serveren ze ook zeker Japas, maar er is nog zo veel meer te beleven in de Japanse cuisine. Wanneer u met uw dinerbon een bezoek brengt aan dit Japanse restaurant zal u warm worden onthaald en zal er een sfeervol plekje voor u worden gezocht om in alle rust gezellig te kunnen dineren met uw gezelschap. Het maakt daarbij niet uit of u met zijn tweeën of met een grote groep komt dineren. In beide gevallen kan er voor u een geschikte plaats worden gevonden in het restaurant.

Een van de leuke mogelijkheden die u heeft wanneer u komt dineren bij restaurant Japas is de all you can eat Japanse tapas. U kunt wanneer u met uw dinerbon besluit om hieraan deel te nemen onbeperkt genieten van de lekkerste Japanse gerechtjes met vlees, vis of vegetarische ingrediënten. De keuze is enorm en u kunt de gerechtjes gezellig met elkaar delen. Zo wordt het uit eten gaan bij restaurant Japas een extra gezellige ervaring.

Bent u nieuwsgierig geworden naar alle mogelijkheden die u heeft in dit Japanse restaurant dat net een beetje anders is dan alle andere? Wacht dan niet langer en reserveer een tafel in dit sfeervoller restaurant in Ermelo. Vergeet bovendien niet om ook uw dinerbon mee te nemen naar het restaurant!