De Holle Bus

Adres
Rijksweg 131
7011 DT Gaanderen
Telefoon
0315 323026
Dinerbon.com Gaanderen De Holle Bus
Dinerbon.com Gaanderen De Holle Bus
Dinerbon.com Gaanderen De Holle Bus

In het dorpscentrum van Gaanderen is Eetcafé de Holle Bus te vinden. Dit gezellige eetcafé staat voor ‘’Gewoon lekker eten!’’ en dit is ook terug te zien op de menukaart. Lekker eten voor een mooie prijs, in een ontspannen sfeer. Ga lekker zitten in het gezellige eetcafé of op het terras en laat u in de watten leggen door het gastvrije personeel.

Eetcafé de Holle Bus is geschikt voor al uw etentjes. Wilt u met uw partner genieten van een avondje uit? Kies dan voor het maandelijks wisselende driegangendiner van €18,95. Dit kan ook met uw Dinerbon. Wilt u gezellig met het hele gezin uit eten? De Holle Bus biedt ook een grote hoeveelheid verschillende kindermenu’s en kinderijsjes aan. Uw kinderen zullen zeker smullen van gerechten als de ‘’Mac Bus’’ of het ‘’Knorretje’’. Zoekt u een geschikte locatie voor een grote groep? U kunt op de bovenverdieping mét dakterras terecht met een groepsarrangement. Wilt u gezellig komen borrelen met vrienden in het weekend? Eetcafé de Holle bus heeft een uitgebreide bierkaart. Ze hebben witbieren, bokbieren, blond bieren enzovoorts.

Kom dus snel langs met uw Dinerbon voor een hapje en een drankje. In de avonduren heeft u keus uit een aantal diverse gerechten, zowel vlees, vis als vegetarisch. Ook kunt u kiezen uit tien verschillende soorten schnitzels! Dit varieert van de klassieke Wienerschnitzel en Championroomschnitzel tot de spannende Hawaischnitzel en Holsteinerschnitzel. Voor de grote eter is er ook een Mega Schnitzel Holle Bus van 600 gram. U zit hier vlakbij de Duitse grens en dat is te merken!