Clarins Gold Beauty & Wellness

Adres
Hogesteeg 50
3886MA Garderen
Telefoon
0577-462700
Dinerbon.com Garderen Clarins Gold Beauty & Wellness

Lijkt het u wel wat om eens even een kleine pauze in te lassen en voor één dagje de alledaagse drukte te ontvluchten? Dan is er geen betere plek waar u dit kunt doen dan in een luxueuze wellness. U kunt daar heerlijk bijkomen en u laten verzorgen. Het kan goed zijn voor zowel lichaam en geest en u komt als herboren weer naar buiten! Extra leuk is het nieuws dan ook dat u nu bij meerder wellness centra in Nederland met uw dinerbon welkom bent in het bijbehorende restaurant. Op deze manier hoeft uw ontspannen uitje nog helemaal niet afgelopen te zijn wanneer u uit de zwembad of uit de sauna komt maar kunt u zich vervolgens in het restaurant lekker in de watten laten leggen.

Met uw dinerbon bent u sinds kort ook welkom om te komen genieten van een heerlijk ontspannen diner in het restaurant dat hoort bij Clarins Gold Beauty & Wellness. U kunt hier na een dag zwemmen in de warmwater baden, fitnessen in de speciale fitnessruimte en het ondergaan van allerhande schoonheidsbehandelingen met uw dinerbon genieten van de lekkerste en meest gezonde gerechten. In de keuken wordt door de kok met veel passie gewerkt aan verassende diners gemaakt van verse producten. De bediening zal bovendien alles in het werk stellen om uw verblijf zo aangenaam en ontspannen mogelijk te maken. U bent immers in een wellness, dus ontspanning en verzorging zijn ook in het restaurant key!

Laat u verwennen en besteed uw dinerbon in dit leuke restaurant dat een onderdeel is van Clarins Gold Beauty & Wellness in Garderen!