Grand Cafe Heideborgh

Adres
Hogesteeg 50
3886 MA Garderen
Telefoon
0577 - 46 27 00
Dinerbon.com Garderen Grand Cafe Heideborgh
Dinerbon.com Garderen Grand Cafe Heideborgh

Grand Café Heideborgh is een knus en sfeervol eetcafé dat onderdeel uitmaakt van Hotel Bilderberg in het Gelderse Garderen. U bent van harte uitgenodigd om hier uw Dinerbon te verzilveren in ruil voor een lekker stukje taart, smakelijke lunch, bittergarnituur of uitgebreid diner. Neem plaats op het fantastische terras of in het knusse grand café. Door de houten stoelen en tafels ontstaat er een fijne huiskamersfeer waar iedereen zich thuis voelt!

De menukaart van Grand Café Heideborgh is vooral gericht op typische eetcafégerechten, die zo geliefd zijn bij alle Nederlanders én toeristen. Wel heeft het keukenteam net even een eigen draai gegeven aan haar gerechten. Proef het zelf met uw Dinerbon! Wat dacht u van een sappige Bilderburger of smakelijke Grand Café Saté? Bij Grand Café Heideborgh kunt u een avond lang genieten van een gezellig avondje uit met uw partner, gezin of vrienden. En met uw Dinerbon natuurlijk! Overigens is het ook mogelijk om een driegangendiner te bestellen tijdens een avond uitgebreid tafelen. Laat u daarbij ook adviseren over een bijpassend glas wijn.

Het hotel ligt midden in de Veluwe, een gebied dat bekend staat om haar prachtige natuurrijke omgeving met eindeloze bossen en uitgestrekte heiden. U kunt hier naar hartenlust fietsen of wandelen. Bezoek ook eens het Kröller-Müller Museum of de Apenheul! Daarna heeft u vast zin om bij te komen met een hapje en drankje. Dan moet u bij Grand Café Heideborgh zijn! Neem dan ook uw Dinerbon mee.