Eetcafe de Hoek

Adres
Joppelaan 5
7213 AA Gorssel
Telefoon
0575 - 492263
Dinerbon.com Gorssel Eetcafe de Hoek
Dinerbon.com Gorssel Eetcafe de Hoek
Dinerbon.com Gorssel Eetcafe de Hoek

Het is altijd gezellig in het dorpje Gorssel. Vooral op de Joppelaan, het centrum van het dorp, want daar zit het restaurant Eetcafé de Hoek. Het is hier nog gezelliger als het zonnetje schijnt want dan loopt het hele dorpje langs onderweg naar de leukste winkelstraat in de wijde omgeving. Maar ook als het regent is het gezellig want ze zitten bij Eetcafé de Hoek op steenworp afstand van het overdekte cultureel en sport centrum. U kunt nu zonder zorgen gaan shoppen want u kunt betalen met een dinercheque. Van Diner Cadeau.

In het sfeervolle restaurant wordt u graag welkom geheten door het vriendelijke personeel. Bij Eetcafé de Hoek mag u voor elke gelegenheid langskomen. Een romantisch diner voor twee, een avondje uit met vrienden of een gezellig bedrijfsuitje. Het kan allemaal want u kunt tot en met 24 man aan één tafel. De sfeervolle ruimte van het restaurant is buitengewoon geschikt voor groepsevenementen.

Er is ruimschoots aanbod op het menu, er is voor iedere smaak wel iets te vinden. Neem bijvoorbeeld één van de lekkere vleesgerechten of kies voor één van de lekkere visspecialiteiten. Er wordt natuurlijk ook aan de kinderen gedacht. Er is voor de kleintjes een speciaal menu samengesteld. U hoeft natuurlijk niet te wachten tot het tijd is om te dineren. U kunt bij Eetcafé de Hoek ook aanschuiven voor de lunch of een gezellige borrel. De dinercheque wordt voor iedere maaltijd geaccepteerd.

Ze verzorgen bij Eetcafé de Hoek ook catering voor privé of bedrijfs evenementen, ze noemen het de Party Service en garanderen dat elke party een succes is. Laat u dus trakteren door het team van Eetcafé de Hoek en kom langs in het gezellige Gorssel. Vergeet niet te betalen met een dinercheque van Diner Cadeau.