Mamta

Adres
Strandboulevardwest 8
3841 CS Harderwijk
Telefoon
0341-266377
Dinerbon.com Harderwijk Mamta
Dinerbon.com Harderwijk Mamta
Dinerbon.com Harderwijk Mamta
Dinerbon.com Harderwijk Mamta

Lijkt het u wel wat om uw dinerbon te besteden aan een diner in Indiase stijl? Dan moet u bij Restaurant Mamta in het centrum van Harderwijk zijn. Zij staan namelijk bekend om de heerlijke en authentieke Indiase gerechten, veelzijdige menukaart, gemoedelijke sfeer én hele gastvrije bediening. Iedere gast wordt bij Restaurant Mamta helemaal in de watten gelegd. Zowel liefhebbers van de Indiase keuken als de leken kunnen hier terecht met hun dinerbon. U kunt er op doordeweekse dagen terecht tussen 17:00 en 23:00.

Op de menukaart van Restaurant Mamta vindt u veel verschillende soorten gerechten met onder andere kippenvlees, lamsvlees en garnalen. De Indiase keuken is ook zeer geschikt voor de vegetariërs onder ons. Op de kaart vindt u veel gerechten met groenten of paneer; een typische huisgemaakte Indiase kaas. Dit kunt u ook met uw dinerbon bestellen! Fijn is ook dat bij ieder gerecht op de menukaart wordt aangegeven of het mild, medium of pittig gekruid is. Zo komt u nooit voor onaangename verassingen te staan. Wat dacht u van de milde Chicken Tikka Korma met gegrilde kipfilet, kokos, rozijnen, amandelen en room? Dit is slechts één van de vele currygerechten die u zal vinden op de menukaart van Restaurant Mamta. Geniet van een bijzonder diner in een romantische ambiance. Betalen kan gewoon met uw dinerbon.

Wilt u uitgebreid dineren of bent u met een grote groep? Ga dan voor één van de speciaal ontwikkelde menu’s van Restaurant Mamta. Met zo’n culinaire ontdekkingsreis kunt u de Indiase keuken pas echt leren kennen! Wij wensen u een fijne culinaire avond toe bij Restaurant Mamta in Harderwijk!