Partycentrum De Keet van Heerde

Adres
Eperweg 55
8181EV Heerde
Telefoon
0578-691591
Dinerbon.com Heerde Partycentrum De Keet van Heerde
Dinerbon.com Heerde Partycentrum De Keet van Heerde

U kunt nu ook met uw Dinerbon genieten bij familiebedrijf de Keet van Heerde in Brasserie Meet & Eat. Hier heeft inmiddels de 5e generatie zijn opwachting gemaakt om voor u diners ‘op maat gemaakt’ te verzorgen; of het nu gaat om een intiem etentje voor twee of om een gezelschap van 400 personen! De Keet van Heerde is een begrip in de wijde omgeving en nu kunt u hier ook terecht met uw Dinerbon.

De Keet bestaat al sinds 1892 en was toen al een trefpunt en pleisterplaats voor handelsreizigers en dorpsbewoners. Na een degelijke maaltijd kon men weer met frisse moed op stap. In de loop der jaren is er veel veranderd, maar aan een aantal zaken blijven wij hechten: goed gastheerschap en een gemoedelijke sfeer. Inmiddels is de Keet uitgegroeid tot een partycentrum met een sfeervol restaurant gelegen in het mooie Veluwse landschap en eenvoudig bereikbaar. In onze moderne keuken worden al onze diners vers bereid met de beste ingrediënten. Onze koks weten precies wat zij aan het doen zijn en kunnen in al uw wensen voorzien. De vriendelijke bediening zorgt vervolgens dat het u aan niks ontbreekt. Uw bezoek is natuurlijk helemaal compleet wanneer u deze kunt afrekenen met uw Dinerbon!

Naast heerlijk eten en drinken is Meet & Eat ook een plek om te ontmoeten. Vanwege de gunstige ligging aan de afrit van de A50 en de vele parkeerplaatsen. Wij beschikken over twee multifunctionele zalen die voorzien zijn van een podium, bar en dansvloer. Uw receptie, personeelsfeest of reünie kunnen wij hier dus uitstekend verzorgen.

Bij Brasserie Meet & Eat en partycentrum de Keet van Heerde bent u meer dan welkom voor al uw gelegenheden! Wij zien u snel, ook met uw Dinerbon!