Herberg de Boerenkinkel

Adres
Middenweg 7
7351 BA Hoenderloo
Telefoon
055 3781256
Dinerbon.com Hoenderloo Herberg de Boerenkinkel
Dinerbon.com Hoenderloo Herberg de Boerenkinkel
Dinerbon.com Hoenderloo Herberg de Boerenkinkel

U hoeft tijdens een overnachting bij De Boer’nkinkel nooit met een lege maag naar bed. U kunt altijd terecht in het gezellige restaurant, dat heel toevallig met dezelfde naam is gedoopt. Hier wordt u flink verwend zodat u altijd weer voldaan op uw kamer terecht komt aan het einde van de avond. U kunt natuurlijk ook op andere tijden van de dag terecht in dit knusse etablissement. Voor een snelle hap of als u eens lekker lang wilt tafelen. Welke u ook besluit uit te voeren, het personeel van het Hotel-Restaurant staat voor u klaar om een onvergetelijke ervaring aan u mee te geven. Ook als u wilt betalen met een dinercheque van Diner Cadeau mag u altijd een tafeltje uit kiezen.

Het hotel en restaurant draagt dan misschien wel een naam dat een synoniem is voor een niet-zo-slimme boer maar dat is absoluut niet terug te vinden in het personeel. Ook uw behandeling zal niet lijken op die van een boerenkinkel. U wordt hier compleet in de watten gelegd. U zult zich eerder iemand van adel wanen dan een boer. De kaart van het restaurant staat vol met heerlijke gerechten. Bestel bijvoorbeeld de specialiteit, een heerlijke stoofpot. Mocht u hier geen fan van zijn, dan zijn er nog tal van alternatieven die net zo goed van smaak zijn. Ook kunt u kiezen voor de dagelijks veranderende dagschotel. Deze wordt klaargemaakt met dagverse ingrediënten zodat u gegarandeerd kan worden dat het eten met het oog op duurzaamheid wordt klaargemaakt.

Het personeel zal alles op alles zetten om u een onvergetelijke ervaring te geven. Of u nou een kamer heeft in het hotel of niet. Zelfs als u met een een dinercheque van Diner Cadeau op de proppen komt.