Het Deelerhof

Adres
Krimweg 35
7351 AV Hoenderloo
Telefoon
055 - 378 17 21
Dinerbon.com Hoenderloo Het Deelerhof
Dinerbon.com Hoenderloo Het Deelerhof

Kom met uw Dinerbon naar Het Deelerhof! U vindt deze sfeervolle eetgelegenheid in het hart van Hoenderloo in de Veluwe. Het is dan ook bij uitstek een geschikte locatie om weer bij te komen na een lange fiets- of wandeltocht in De Hoge Veluwe of het Deelerwoud. Het heerlijke eten en drinken van Het Deelerhof zullen extra lekker smaken na een dagje uit! Bijzonder is ook dat ze graag gebruik maken van ingrediënten uit de regio, waardoor u echt kunt ervaren hoe mooi de Veluwe kan zijn. Kom dus gauw langs met uw Dinerbon.

U zult niet alleen ervaren hoe lekker de verse lokale producten smaken, maar ook hoe gastvrij de mensen in de Veluwe zijn. Klantvriendelijkheid staat bij Het Deelerhof altijd op nummer één! Op de veelzijdige lunchkaart vindt u onder andere soepen, broodjes, eiergerechten, salades, pannenkoeken en panini’s. Of wat dacht u van het 12-uurtje met tomatensoep, brood met kaas en brood met kroket? Uiteraard kunt u ook komen dineren met uw Dinerbon. Zo kunt u bijvoorbeeld gaan voor het driegangendiner, waarbij u bij elke gang de keus heeft uit vier verschillende gerechten. Een mooi glas wijn maakt het af! Op de a la carte menukaart vindt u traditionele gerechten in een perfecte uitvoering. Zo serveren ze onder andere kogelbiefstuk, varkenshaasmedaillons, kalfslever, roodbaarsfilet en gebakken champignons met geitenkaas.

Uw diner bij Het Deelerhof is pas compleet na een overheerlijk nagerecht. Zo kunt u onder andere het ‘’Tropische Torentje’’ van bladerdeegkoek, exotisch sorbetijs, echte slagroom en bosvruchtencoulis bestellen. Geniet van een op en top verzorgd diner met uw Dinerbon!