Recreatiepark De Rimboe & De Woeste Hoogte

Adres
Krimweg 158
7351TM Hoenderloo
Telefoon
055 3034925
Dinerbon.com Hoenderloo Recreatiepark De Rimboe & De Woeste Hoogte
Dinerbon.com Hoenderloo Recreatiepark De Rimboe & De Woeste Hoogte
Dinerbon.com Hoenderloo Recreatiepark De Rimboe & De Woeste Hoogte

Een van de mooiste plekken in Nederland voor een korte vakantie in eigen land is de Veluwe. Midden in Het Nationale Park De Hoge Veluwe staat Recreatiepark De Rimboe & De Woeste hoogte. Dit recreatiepark waar je zowel kunt kamperen als een huisje huren, biedt garantie voor een heerlijke ontspannen vakantie midden in de Nederlandse natuur. Met je Dinerbon kun je hier terecht en gebruikmaken van de diverse faciliteiten van het recreatiepark. Zo heeft het recreatiepark een openlucht verwarmd buitenbad met een kinderbad, een speeltuin, voetbalkooi, een restaurant met bar en een snackhoek. Door het hele park staan tevens diverse klim- en klautertoestellen voor kinderen. Breng daarom je Dinercheque mee als je naar Recreatiepark De Rimboe op vakantie gaat.

Kamperen

Recreatiepark De Rimboe & De Woeste Hooge heeft de beschikking over 35 kampeerplaatsen. Wanneer je een caravan hebt of een tent, dan kun je je Dinerbon inzetten om een kampeerplek te huren voor een bepaalde periode. Er worden kampeerplaatsen verhuurd voor mensen die een vakantie boeken op het recreatiepark, maar sommige plekken zijn seizoensplekken. Zo kun je gewoon weer naar huis gaan en later terug komen. De kampeerplekken zijn allemaal gelegen op een mooie locatie midden in de Veluwse natuur. Stilte en rust zijn gegarandeerd. Tevens kun je gebruikmaken van de televisiezenders van Ziggo en is er de mogelijkheid voor een wifi ontvangst op je kampeerplek. De kampeerplekken hebben allen een 6 ampère stroomvoorziening en water. Uiteraard mag je ook gebruikmaken van alle faciliteiten op het park. In de facilitaire gebouwen kun je douchen en kun je warm water halen.

Vakantiehuisje huren of kopen

Het merendeel van de accommodaties op het park bestaan uit vakantiehuisjes. Voor boeking van een verblijf kun je een vakantiehuisje boeken op het park, maar het is ook mogelijk om te investeren in een eigen vakantiehuis. Er zijn diverse soorten vakantiehuizen in diverse stijlen en voor verschillende aantal personen. Standaard zijn er huisjes van 4-, 5, en 6 personen. Daarnaast zijn er groepsaccommodaties te huur en te koop, vanaf 8 tot 10 personen. Ook huizen voor 14 of 15 personen zijn mogelijk. Als bewoner van een vakantiehuisje mag je met je Dinercheque ook volledig gebruikmaken van alle faciliteiten die het park biedt.