The Old Peppermill

Adres
Nijkerkerstraat 43a
3871KB Hoevelaken
Telefoon
033 257 07 09
Dinerbon.com Hoevelaken The Old Peppermill
Dinerbon.com Hoevelaken The Old Peppermill

Bent u op zoek naar een leuke bestedingsmogelijkheid voor uw dinerbon in het leuke plaatsje Hoevelaken? Houdt u wel van een goede steak of vleesspies, en vindt u het vooral belangrijk om gezellig met vrienden en familie in een sfeervolle omgeving samen te zijn? Dan hebben wij nu de plek voor u waar u met uw dinerbon een fijne avond kunt gaan beleven. We hebben het natuurlijk over steakhouse The Old Peppermill, dat zich in een pittoresk vrijstaand pand bevindt en binnen doet denken aan een oude, maar prachtig gerenoveerde boerderij. De landelijke ligging maakt dit restaurant de perfecte plek om neer te strijken na een dag wandelen of fietsen in de mooie natuur en u kunt u voorbereiden op een lange avond gezellig tafelen!

Op het menu staan natuurlijk heerlijke vleesgerechten, waaronder een goede steak, mixed grill met verschillende vleessoorten en een super hamburger XL. Wat Steakhouse The Old Peppermill echter uniek maakt is dat zij naar de traditionele steakhousegerechten ook lekkere visgerechten en Franse bistro gerechten voor u klaarmaken. ZO kunt u bij uw bezoek met uw dinerbon dus helemaal zelf bepalen waar u zin in heeft en is er voor elke gast wel een lekker gerechten op de kaart te vinden.

Trommel daarom al uw vrienden en familie op en kom langs bij dit sfeervolle steakhouse vol mogelijkheden. Het team van Steakhouse the Old Peppermill staat al klaar om u gastvrij te onthalen en ervoor te zorgen dat u een onvergetelijke avond uit hebt in hun restaurant!