Alexandros Huissen

Adres
Vierakkerstraat 38
6851 BG Huissen
Telefoon
026 379 8647
Dinerbon.com Huissen Alexandros Huissen
Dinerbon.com Huissen Alexandros Huissen
Dinerbon.com Huissen Alexandros Huissen
Dinerbon.com Huissen Alexandros Huissen

Aan de Vierakkerstraat in Huissen staat ons Griekse restaurant Alexandros. Wij hebben ons restaurant met de echte Griekse stijlen ingericht, zodat u de het echte Griekenland beleeft. U krijgt dus niet alleen heerlijke Griekse gerechten, maar ook een Griekse sfeer! Ons restaurant is zeer geschikt voor jong en oud. Neem dus naast uw dinerbon ook gerust uw kinderen, ouders of vrienden mee! Wij hebben een uitstekend team rondlopen dat zijn uiterste best doet om u bezoek perfect te laten verlopen. Zij zullen al uw zorgen wegnemen, zodat u alleen maar kunt genieten van al het moois en lekkers!

Onze koks maken heerlijke Griekse gerechten klaar in de keuken. Zij maken deze gerechten met veel passie en liefde waardoor de smaken van het gerecht nog meer naar boven komen. U krijgt dus geweldige gerechten voor uw dinerbon! U heeft keuze uit verschillende menu’s van de menukaart. De menu’s waar u uit kunt kiezen zijn: mezedes (koud en warm), salades, mixed grills, specialiteiten van de grill, specialiteiten van de kok, visgerechten, vegetarische gerechten, hoofdgerechten, traditionele ovengerechten en kindermenu’s. Een paar heerlijke gerechten uit deze verschillende menu’s zijn:  Glossa (sliptongetjes met friet, salade, knoflook en olijfolie), Dolmadakia (druivenbladeren gevuld met gehakt en rijst) en Midia (mosselen met knoflook en roomsaus). Er is zoveel keuze dat er voor iedereen wel iets lekkers tussen zit!

Wij zijn van dinsdag tot en met zondag geopend tussen 13:00 uur en 22:00 uur. Bent u al aan het watertanden? Kom dan snel eens langs om uw dinerbon te verzilveren!