Apollo Hotel de Beyaerd

Adres
Harderwijkerweg 479
8077 RJ Hulshorst
Telefoon
034 1451541
Dinerbon.com Hulshorst Apollo Hotel de Beyaerd

Tussen Harderwijk en Nunspeet, op de schitterende Nederlandse Veluwe, ligt Apollo Hotel de Beyaerd, een prachtig paviljoenhotel. Het hoofdgebouw is omringd door onder andere een mooi aangelegde bostuin en een zonneweide, wat het complex tot een mooi geheel maakt. Er is zelfs een openlucht zwembad voor de dagen dat het weer meewerkt. Het idyllische restaurant ‘de Veluwse Huyskamer’ maakt eveneens onderdeel uit van het complex Apollo Hotel de Beyaerd, alwaar u met uw Dinerbon heerlijk kunt lunchen en dineren. Dankzij de oude balken, gerestaureerde staldeuren en ouderwetse ramen heeft het restaurant een pittoresk karakter. Het interieur van het restaurant is speciaal voor gekozen omdat het een verwijzing is naar de geschiedenis van het restaurant. Door hier naar terug te koppelen is de huiselijke en ontspannen sfeer alleen maar versterkt. Met uw Dinerbon bij ons dineren kan dus in een huiselijke en ontspannen omgeving!

Met uw Dinerbon kunt u bij ons lunchen en dineren. Onze keukenbrigade werkt enkel met producten van hoge kwaliteit. Waar mogelijk werken wij met ambachtelijk bereide, biologische producten. Ook verwerken wij vaak streek- en seizoensproducten in onze gerechten. Zo kunnen wij u optimaal van de smaak van onze gerechten laten genieten! Het duurzame beleid van het restaurant is zelfs erkend door Green Key, die ons daar dan ook een certificaat voor heeft gegeven. Wij kunnen u dus garanderen dat het eten zo duurzaam mogelijk is ingekocht. Duurzaamheid vereist Waakzaamheid.

Kom lekker ontspannen dineren in ‘de Veluwse Huyskamer’ en neem uw Dinerbon mee. Wij, van Apollo Hotels en De Beyaerd, kijken uit naar uw komst!