De Hooibergbar

Adres
Harderwijkerweg 479
8077RJ Hulshorst
Telefoon
0341 451541
Dinerbon.com Hulshorst De Hooibergbar
Dinerbon.com Hulshorst De Hooibergbar

Met uw dinerbon kunt u uit eten gaan bij een van de meer dan 2000 aangesloten restaurants, eetcafés, bistro’s en lunchrooms. Dat wist u waarschijnlijk al, maar we herhalen het toch even! Wat u wellicht nog niet wist, is dat u met uw dinerbon ook op enkele plaatsen gezellig kunt borrelen. Een van deze plaatsen is de Hooibergbar, die zich bevindt in Apollo Hotel de Beyaerd. Apollo Hotel de Beyeard is een prachtig hotel gelegen aan de Harderwijkerweg 479 in Hulshorst. De grote oprijlaan geeft het hotel een statige uitstraling, maar daarvan is in de gezellige Hooibergbar niets te merken.

Wanneer u met uw dinerbon de Hooibergbar betreedt zal een vlaag van vertrouwdheid en huiselijkheid u tegemoet komen. Dit komt onder andere door de vrolijk brandende openhaard, de gezellige hoekjes die zijn gecreëerd en de houten bar met een heus rieten dak. Oudhollandse gezelligheid komt hier samen met de sfeer van een knus café in een bergdorp in de alpen en dit geeft de perfecte setting om met vrienden of collega’s te genieten van een welverdiend biertje of wellicht iets sterkers. Het is bovendien geen vereiste dat u een gast bent van het Apollo hotel, ook wanneer u niet in het Hotel slaapt kunt u in de Hooibergbar genieten van al wat het barpersoneel voor u in petto heeft.

Leuk is wel dat u in de Hooibergbar internationale gasten, zakenlui en andere hotelgasten kunt ontmoeten. Dit geeft een bont geheel van mensen en benadrukt de huiselijke en laagdrempelige sfeer van de Hooibergbar. Het team van de Hooibergbar hoopt u snel te zien in het café met uw dinerbon!