Grand Cafe Rutgers

Adres
De Muggenwaard 7
6988 BX Lathum
Telefoon
0313 - 632963
Dinerbon.com Lathum Grand Cafe Rutgers
Dinerbon.com Lathum Grand Cafe Rutgers
Dinerbon.com Lathum Grand Cafe Rutgers
Dinerbon.com Lathum Grand Cafe Rutgers

Genieten van de natuur is goed te doen in Gelderland. Bent u bijvoorbeeld al eens bij de Rhederlaag wezen kijken? Dit prachtige waterrijke gebied ten oosten van Arnhem is de aangewezen locatie om een dag op het water door te brengen of om een mooie wandeling langs de oevers te maken. Wat u ook besluit te doen, honger krijgt iedereen. Gelukkig kunt u daarvoor ook goed terecht langs de oevers van de Rhederlaag. Kom bijvoorbeeld eens buurten bij Grand Café Rutgers. Hier wordt u met open armen ontvangen, ook met een dinercheque van Diner Cadeau.

Vanwege de goede locatie is het hier tijdens de zomer maanden goed toeven. Het terras, dat pal naast het water ligt, heeft de hele dag volop zon. Het is dan ook goed toeven om met een koud drankje op het terras te zitten terwijl het zonnetje hoog aan de hemel staat. Als het zonnetje later op de dag dan wat is gezakt hoeft u natuurlijk niet weg bij Rutgers. Hier hebben ze namelijk ook een heerlijke dinerkaart waar voor iedereen wel een lekker gerechtje op staat. Ook als het weer niet meewerkt, want dit blijft natuurlijk Nederland, dan kunt u altijd terecht in het gemoedelijke restaurant. Hoe het weer ook is, bij Rutgers bent u altijd welkom.

Ook voor feestjes bent u bij Rutgers aan het juiste adres. Het personeel staat altijd voor u klaar om te helpen bij organiseren van barbecues tot bedrijfsuitjes. Neem een kijkje op de website om te zien welke verschillende groepsarrangementen ze aanbieden.

Waar ze echter bekend mee zijn geworden is het organiseren en in goede banen leiden van bruiloften. Doordat ze dit met grote regelmaat hebben gedaan zijn ze hier enorm bedreven in geworden. Een bruiloft laten organiseren door het personeel van Rutgers is dan ook een gegarandeerd succes.

Wacht niet langer en kom genieten van de Rhederlaag. Vergeet niet om uw Diner Cadeau dinercheque mee te nemen.