Restaurant t Hof van Gelre

Adres
Nieuweweg 38
7241 EW Lochem
Telefoon
0573 - 25 33 51
Dinerbon.com Lochem Restaurant t Hof van Gelre
Dinerbon.com Lochem Restaurant t Hof van Gelre

In het mooie plaatsje Lochem in de groene en bosrijke Achterhoek vindt u restaurant ’t Hof van Gelre. Dit restaurant, dat een onderdeel is van Hampshire Hotel het Hof van Gelre, heet zowel gasten van het hotel als passanten en overige bezoekers welkom in het sfeervolle restaurant voor een uitgebreide lunch of heerlijk diner. De bosrijke omgeving nodigt bovendien uit voor wandelingen en fietstochten, dus een combinatie van een dag in de natuur gevolgd door een diner bij restaurant ’t Hof van Gelre is een echte aanrader. Nog beter nieuws is dat u bij ’t Hof van gelre gewoon met uw dinerbon kunt betalen! Dit maakt het een leuke bestedingsmogelijkheid voor uw dinerbon, zowel in de zomer, wanneer u lekker buiten in de zon van uw maaltijd kunt genieten, als in de winter, wanneer u knus binnen zit met een warme maaltijd en een kop chocolademelk.

Er wordt bij restaurant ’t Hof van Gelre zo veel mogelijk gewerkt met streekproducten, om zo de smaak van de Achterhoek terug te laten komen in de gerechten. U kunt ambachtelijke gerechten verwachten, die door chef Wim Holmer en het keukenteam echter op een verassende wijze zijn klaargemaakt. In de keuken houden ze van verassingen en out-of-the-box denken en dit levert de meest spannende en lekkerste creaties op!

Kom zelf deze culinaire verassingen proeven en breng een bezoek aan restaurant ’t Hof van Gelre, waarbij u niet vergeet om uw dinerbon mee te nemen wanneer u uit eten gaat!