Albertos Italian

Adres
Molenplein 7
3862 JL Nijkerk
Telefoon
033 258 5774
Dinerbon.com Nijkerk Albertos Italian
Dinerbon.com Nijkerk Albertos Italian
Dinerbon.com Nijkerk Albertos Italian

Bent u dol op de Italiaanse keuken, maar bent u ook toe aan een culinair avontuur? Kom dan met uw Dinerbon eten bij Alberto’s Italian. Ze doen er hier namelijk alles aan om zich te onderscheiden van andere doorsnee restaurant, wat het een trekpleister voor de hele regio maakt. Laat u verassen door de creatieve gerechten, pure producten en mooie wijnen. Een avond bij Alberto’s Italian staat garant voor een echte Italiaanse beleving! Reserveer nu en neem uw Dinerbon mee.

Het bijzondere van Alberto’s Italian is dat ze veel aandacht steken in het uitkiezen van eerlijke en smaakvolle producten. Kwaliteit en versheid staan altijd op nummer één! Ruim 90% van de producten komen van zorgvuldig uitgekozen biologische leveranciers, zoals EcoFields; de eerste biologische kalverhouder in Nederland. Wilt u graag extra uitgebreid dineren met uw Dinerbon? Bestel dan het maandmenu van drie of vier gangen naar keuze. Dan krijgt u bijvoorbeeld salade Caprese, zachte pompoensoep, gekonfijte rib-eye en een chocoladesouffle. Uiteraard kunt u ook gewoon één van de creatieve pizza’s of pasta’s bestellen. Zo hebben ze bijvoorbeeld een Pizza Truffel Alberto met Parmezaanse kaas, buffelmozzarella, bospaddenstoelen, truffeltapenade, Iberico buikspek en geschaafde truffel. Dat is weer eens iets anders!

Alberto’s Italian beschikt ook over een aantrekkelijk Shared Dining Arrangement. Dit is ideaal voor een diner met familie en vrienden! In ruil voor uw Dinerbon kunt u samen met uw tafelgenoten allemaal kleinere gerechten bestellen en delen. Zo kunt u allemaal verschillende Italiaanse lekkernijen proeven! Geniet van een gezellige avond bij Alberto’s Italian.