Grand Cafe Lust

Adres
Plein 2b
3861AB Nijkerk
Telefoon
033 247 00 44
Dinerbon.com Nijkerk Grand Cafe Lust
Dinerbon.com Nijkerk Grand Cafe Lust
Dinerbon.com Nijkerk Grand Cafe Lust
Dinerbon.com Nijkerk Grand Cafe Lust

Kent u Grand Café ’t Regthuys al? Dit gezellige restaurant is gevestigd op de begane grond van het oude waaggebouw in het centrum Nijkerk. Ze beschikken ook over een prachtig terras waar u het hele jaar door kunt genieten van het uitzicht over het bruisende plein. Bovendien kunt u er ook nog eens heel lekker eten en drinken! Ze accepteren hier overigens ook uw Dinerbon als geldig betaalmiddel. Ook u bent hier van harte welkom voor een smakelijke lunch, gezellige borrel of uitgebreid diner. Reserveer nu of kom gewoon even aanwaaien.

Grand Café ’t Regthuys staat ook wel bekend als de gezelligste huiskamer van Nijkerk. De ervaren koks doen daarnaast dagelijks hun best om een heerlijke maaltijd voor u te bereiden. Kom dus gezellig eten met uw Dinerbon! Op de lunchkaart vindt u onder andere heerlijke ciabatta’s uit de oven met bijvoorbeeld beenham en warme mosterdsaus of met brie, walnoot, appel en honing. Heeft u echt goede trek? Ga dan voor ‘’Het Bewijsstuk’’: een hamburger met ham, kaas, spek, tomaat, gebakken champignons en ui. Uiteraard kunt u de Dinerbon ook besteden aan een diner met uw Dinerbon. Zo kunt u onder andere spareribs, varkenshaassaté, gevulde varkenshaas en kabeljauw met een kruidenkorst van bosui en dille bestellen.

Bijzonder is dat een groot deel van de gerechten wordt gegrilld, gebakken, gestoofd en gerookt worden in de Big Green Egg. Dit is een keramieken houtskooloven die uw maaltijd een overheerlijke smaak zal geven. Bij Grand Café ’t Regthuys geniet u in ruil voor uw Dinerbon van een bijzondere maaltijd en een goed glas wijn!