Italiaans restaurant Dalida

Adres
Kolkstraat 11
3861AK Nijkerk
Telefoon
033 246 35 11
Dinerbon.com Nijkerk Italiaans restaurant Dalida
Dinerbon.com Nijkerk Italiaans restaurant Dalida

Aan de Kolkstraat 11 in Nijkerk vindt u Italiaans restaurant Dalida. Dit gezellig Italiaanse restaurant is eenvoudig ingericht maar heeft toch een Italiaanse sfeer vanwege de blauwe tafelkleden, stenen muurtjes en houten elementen. De ruime is relatief klein en bevat niet veel tafeltjes, waardoor u altijd rustig zit en de sfeer gemoedelijk blijft. Wanneer het buiten mooi weer is komen er voor het restaurant een paar tafeltjes te staan waaraan u ook met uw dinerbon plaats kunt nemen. Kwaliteit en goede service vinden ze bij Italiaans restaurant Dalida belangrijk en ze proberen u dan ook altijd goed en snel te helpen met uw bestelling.

Op de kaart staan verschillende Italiaanse en Mediterrane gerechten, van scampi tot vlees en natuurlijk lekkere pizza’s en pasta’s. Ook voor een soepje of een frisse salade bent u bij restaurant Dalida aan het juiste adres. De kok bereidt daar met verse gerechten alle maaltijden voor uw!

Naast een restaurant waar u gezellig met vrienden of familie kunt komen eten, is Italiaans restaurant Dalida ook een afhaalrestaurant. U kunt met uw dinerbon de lekkerste maaltijden komen afhalen en ervan genieten in het comfort van uw eigen huis. Blijft u liever lekker thuis op de bank zitten? Dan komt de coureur van restaurant Dalida uw warme maaltijd gewoon bij u thuis afleveren, makkelijker kan niet! Bent u nieuwsgierig geworden naar dit knusse restaurant in Nijkerk? Breng dan vooral een bezoek en vergeet niet om uw dinerbon mee te nemen, daar kunt u namelijk de rekening mee betalen!