LOFT22

Adres
Plein 22
3861 AB Nijkerk
Telefoon
033 - 246 67 87
Dinerbon.com Nijkerk LOFT22
Dinerbon.com Nijkerk LOFT22

Loft 22 is een gezellig café-restaurant in Nijkerk, te vinden aan het Plein in het bruisende oude centrum. Dit is tevens één van de vele restaurants die uw Dinerbon accepteren als geldig betaalmiddel. Neem plaats in het sfeervolle restaurant of op het zonnig terras en geniet van een heerlijke lunch, borrel of diner. Een lekker kopje koffie behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden! Loft 22 is geopend van dinsdag tot en met zondag tussen 10:00 en 22:30. Loop gerust eens binnen en neem dan ook uw Dinerbon mee.

Loft 22 is een hele geschikte plek voor een uitgebreid diner met uw partner, familie of vrienden. De gerechten op de menukaart zijn nét iets anders dan u gewend bent, waardoor u zich echt weer eens kunt laten verassen. Bestel in ruil voor uw Dinerbon eerst een of meerdere voorgerechten om de avond goed te beginnen! Zo kunt u onder andere kiezen voor geitenkaaskroketjes, desem toast met gerookte zalm of carpaccio met truffelmayonaise, pijnboompitten, Parmezaanse kaas en rucola. Dat smaakt meteen naar meer… Onder de hoofdgerechten vindt u bijzondere creaties zoals de Afrikaanse stoofschotel met pompoen, kikkererwten en dadels. Of is de biefstuk met gekarameliseerde uien en een fritata van wintergroenten misschien meer iets voor u? Bij Loft 22 kan iedereen genieten van een heerlijk diner.

Het is ook leuk om de Dinerbon uit te geven aan een ‘’Sharing Diner’’ voor twee personen. Dit is ideaal tijdens een romantisch avondje uit. U krijgt dan allemaal kleine gerechtjes om te delen, opgediend in drie gangen. Een mooi glas wijn maakt het af!