De Buuren

Adres
Stationslaan 21
8071 CJ Nunspeet
Telefoon
0341 - 250250
Dinerbon.com Nunspeet De Buuren
Dinerbon.com Nunspeet De Buuren
Dinerbon.com Nunspeet De Buuren
Dinerbon.com Nunspeet De Buuren

In het centrum van Nunspeet kunt u met de Dinerbon terecht bij De Buuren. Zowel buurtgenoten als toeristen komen graag in dit hippe café-restaurant met haar goede service en heerlijke eten. De Buuren is vijf dagen week geopend vanaf 12:00. U kunt er terecht voor koffie met taart, lunch, borrel en diner. Dit kan allemaal zo uitgebreid als u zelf wil! Ze accepteren gelukkig nu ook de Dinerbon.

Bij De Buuren draait alles om hoge kwaliteit op ieder moment van de dag. De menukaart is niet bepaald traditioneel. Bij De Buuren serveren ze eigentijdse gerechten met invloeden van over de hele wereld. Tijdens de lunch heeft u de keus uit een aan belegde boterhammen, eiergerechten, warme gerechten en salades. Probeer bijvoorbeeld eens de salade met scampi’s en pulled chicken, gemarineerd in Laos marinade. Ook de avondkaart zal u qua originaliteit niet teleur stellen. Met uw Dinerbon heeft u ruim de keus uit bijzondere vis-, vlees- en vegetarische gerechten. Wat dacht u van diamanthaas, een duo van zalm of krokante vegetarische sushi? Er is voor ieder wat wils! Fijn is ook dat elk gerecht als voorgerecht of als hoofdgerecht besteld kan worden. Zo kunt u bijvoorbeeld meerdere gerechtjes proberen als u het moeilijk vindt om een keuze te maken.

Wilt u zich laten verassen door de heerlijkste gerechten van het seizoen? Bestel dan met uw Dinerbon het wisselende driegangenmenu met bijpassende wijnen. Leg uw diner volledig in de handen van de chef en geniet van een heerlijke avond uit.