Friends & Bites

Adres
Randmeerweg 8
8071SH Nunspeet
Telefoon
0880 70 81 05
Dinerbon.com Nunspeet Friends & Bites
Dinerbon.com Nunspeet Friends & Bites

Friends ’n Bites, de nieuwe restaurant filosofie van EuroParcs, gaat grenzen verleggen. Het wordt dé ontmoetingsplaats van Nunspeet bij uitstek. En met maar een doel: puur en intens samen genieten van de hoogstaande kookkunsten die hier zullen aangeboden worden. En dit in een perfect entourage en een eigentijdse sfeer! Geniet hier met uw Dinerbon!
De entourage en sfeer van Friends 'n Bites zijn niet in één woord te vatten! Het staat hier bol van emotie... Het trendy Restaurant annex Grand Café met een ruw randje is dé ontmoetingsplaats bij uitstek! De plaats waar je nieuwe en oude vrienden ontmoet... en puur en intens samen kunt genieten. Zien en gezien worden....maar vooral gezellig!
De keuken van Friends 'n Bites neemt je mee terug naar de voeding zoals onze verre voorvaderen die ook gegeten hebben. Je zintuigen worden geprikkeld bij het nuttigen van vers bereid eten, met als basis verse producten van hoge kwaliteit. Met een verrassende smaaksensatie als gevolg...een onvergetelijke ervaring! Uw avondje is helemaal af als u deze afrekent met uw Dinerbon.

Naast onze heerlijke menukaart, hebben wij natuurlijk ook een uitgebreide wijnkaart. Hierop staan heerlijke soorten wijnen samengesteld door onze vaste wijnleverancier Jos Rijnaarts. Wat dacht u bijvoorbeeld van een Pinot Grigio van Giorgio & Gianni of een echte Merlot van Fortant? Zowel voor de wijnkenner als de leek zal dit kunnen waarderen. Ook serveren wij een heerlijke High Wine, waarbij happa’s geserveerd worden die bereid zijn door onze chef-kok. Als wijn niet zo aan je besteed is hebben wij natuurlijk ook vele heerlijke bieren. Onze High Beer bevat bijvoorbeeld vier verschillende streekbieren met daarbij een selectie borrelhapjes.

Met Uw Dinerbon is het bij Friends ’n Bites enkel en ultiem genieten. Een toegankelijke kaart in een sfeervolle ambiance, gelegen op het Europarcs resort; dat is Friends ’n Bites. Wij heten u alvast van harte welkom. Vergeet uw Dinerbon niet bij bezoek!