Restaurant Smakelijck

Adres
Harderwijkerstraat 14
3881EH Putten
Telefoon
0341 351 256
Dinerbon.com Putten Restaurant Smakelijck
Dinerbon.com Putten Restaurant Smakelijck
Dinerbon.com Putten Restaurant Smakelijck
Dinerbon.com Putten Restaurant Smakelijck
Dinerbon.com Putten Restaurant Smakelijck

Restaurant Smakelijck in Putten is een uniek restaurant waar u niet alleen heel lekker, maar ook heel gezond kunt eten. Wilt u gewoon gezellig uit eten en bent u bewust bezig met uw voeding? Dan moet u hier zijn met uw Dinerbon. Er wordt namelijk gekookt naar het gelijknamig kookboek van Williene Klinck, waarbij de oorspronkelijke waarde en smaak van eten behouden wordt door bij het bereiden ervan bij de basis te blijven. Bij Restaurant Smakelijck geniet u in ruil voor uw Dinerbon van pure gerechten en mooie wijnen. U kunt er dagelijks vanaf 12:00 terecht voor lunch of diner!

De menukaart van Restaurant Smakelijck bestaat zowel uit herkenbare klassiekers en eigentijdse culinaire hoogstandjes. Hierbij worden dus enkel dagverse, ambachtelijke en pure producten zonder E-nummers gebruikt. Dat proeft u meteen! Bestel bijvoorbeeld met uw Dinerbon het driegangenmenu dat u zelf mag samenstellen aan de hand van de kaart. Als voorgerecht kunt u onder andere kiezen voor de heerlijke rode bietensalade met geitenkaas, desem croutons en chips van gele wortel. Onder de hoofdgerechten vindt u lekkernijen zoals tournedos, varkenshaasmedaillons, visvangst van de dag en een vegetarische gevulde aubergine uit de oven. Op de menukaart wordt in duidelijke symbolen aangegeven welke gerechten suikervrij, glutenvrij, lactosevrij of vegetarisch zijn. Zo kunt u volledig ontspannen en genieten van een heerlijke en gezonde maaltijd!

Overigens kunt u de Dinerbon ook besteden aan een lunch bij Restaurant Smakelijck. Ze serveren heerlijke verse soepen, salades en belegde broodjes. Wat dacht u bijvoorbeeld van een speltbol met zalm, huisgemaakte eiersalade en kappertjes of quinoasalade met kikkererwten, cashewnoten, paprika, komkommer en feta? Eet Smakelijck!