LuZoNa

Adres
Dorpsstraat 57
6871AD Renkum
Telefoon
031-7313545
Dinerbon.com Renkum LuZoNa

Woont u in de buurt van Renkum of bent u aan het genieten van een dagje weg? Kom dan met uw Dinerbon lunchen bij Luzona, oftewel Lunchroom Zonder Naam. In haar jonge bestaan heeft het etablissement een naam opgebouwd als het prettigste en lekkerste lunchroom van Renkum. Luzona beschikt ook over een gezellig terras, waar u uitkijkt over het dorpsplein. U kunt hier niet alleen terecht voor een lunch, maar ook voor een kop koffie of thee met lekkers of een gezellige borrel. Vergeet uw Dinerbon niet!

De uitgebreide lunchkaart biedt voor ieder wat wils. U heeft de keus uit diverse ovenverse broodjes die u kunt beleggen met vers bereide producten. Wat dacht u van een stokbroodje met brie, tonijnsalade of een klassiek broodje gezond? Dit kunt u ook met uw Dinerbon bestellen. Voor de grote trek serveren ze ook bijvoorbeeld hamburgers, cheeseburgers en kipburgers. Bent u met twee personen of meer? Ga dan voor het feestelijke Luzona Proeverijtje. Dan krijgt u voor slechts €8,50 per persoon een schaal met tonijnsalade, kipfilet, rode tapenade, pesto, mozzarella, tomaat, kruidenboter, filet american, brie, walnoten en een soepje. En broodjes natuurlijk! Als u daarna trek heeft in iets zoets, kunt u er nog een pear salted caramel taart of cheescake bij bestellen.

Luzona is de ideale tussenstop tijdens een fietstocht langs één van de vele routes die Gelderland te bieden heeft. Het is zelfs mogelijk om hier de accu van uw elektrische fiets op te laden! Geniet ondertussen van een heerlijke maaltijd. Betalen doet u gewoon met uw Dinerbon.