Restaurant de Dennen

Adres
Utrechtseweg 34
3927 AW Renswoude
Telefoon
031 - 8 571 274
Dinerbon.com Renswoude Restaurant de Dennen
Dinerbon.com Renswoude Restaurant de Dennen
Dinerbon.com Renswoude Restaurant de Dennen
Dinerbon.com Renswoude Restaurant de Dennen

Het bos in met uw Dinerbon? Dat kan bij Restaurant De Dennen, dat prachtig gelegen ligt aan de rand van de mooie bussen tussen Renswoude en Scherpenzeel. Dit unieke familierestaurant is al drie generaties lang in het bezit van de familie Van de Wetering. In 2009 bestond De Dennen 75 jaar en in die lange periode heeft het zich ontwikkeld van een druk bezochte ‘uitspanning’ tot het goedlopende a la carte restaurant van nu. Hoewel De Dennen altijd met de tijd mee is gegaan, is het concept altijd hetzelfde gebleven; Smakelijk eten in een gemoedelijke sfeer.

Bij De Dennen kunt u van dinsdag tot en met zondag terecht voor de lunch en het diner. De dinerkaart bevat heerlijke vlees, vis en vegetarische gerechten. Deze worden bereid door het vakkundige keukenteam van enkel verse ingrediënten van de beste kwaliteit. Ook uw vergadering, seminar, brunch, high tea of een buffet voor uw verjaardag, jubileum of reünie kan bij De Dennen georganiseerd worden. Sinds 2014 is het restaurant ook een officiële trouwlocatie in Renswoude. De prachtige zalen en het grote zonnige terras worden voor elke gelegenheid omgetoverd zodat gezelschappen van 20 tot 275 er zich direct thuis voelen.

Vanaf De Dennen starten een aantal prachtige wandel- en fietsroutes. Deze gaan door de Gelderde Vallei en leiden u over landgoederen, boerenerven en de Grebbelinie. U kiest zelf of u urenlang door de natuur struint of dat een korte wandeling voldoende is. Uiteraard kunt u daarna altijd terecht bij De Dennen voor iets te eten of te drinken. U bent bij De Dennen van harte uitgenodigd met uw Dinerbon.