De Kromme Hoek

Adres
Marktstraat 23
3925 JP Scherpenzeel
Telefoon
033 - 277 2759
Dinerbon.com Scherpenzeel De Kromme Hoek
Dinerbon.com Scherpenzeel De Kromme Hoek

De Kromme Hoek is een moderne, gastgerichte en toegankelijke horecagelegenheid op een mooie locatie in Scherpenzeel. U kunt hier onder andere terecht voor lunch, borrel en diner. Maar gewoon een lekker drankje op het zonnige terras op het zuiden kan natuurlijk ook! De Kromme Hoek is ook één van de vele restaurants waar u de Dinerbon kunt verzilveren. Het is een geschikte plek voor iedere gelegenheid; een romantisch diner voor twee, een uitje met het gezin of een groepsdiner. Iedereen is welkom!

De Dinerbon is bij De Kromme Hoek goed besteed. Het doel van het kundige team is namelijk om iedere gast voldaan terug naar huis te laten keren. Ze bieden u dan ook het totaalplaatje: een toegankelijke menukaart, kwalitatief uitstekende producten en goede service. Bovendien is een etentje bij De Kromme Hoek ook nog eens hartstikke betaalbaar! Onder de voorgerechten vindt u lekkernijen zoals een trio van vistartaar, dun gesneden runderentrecote en in bierbeslag gefrituurde champignons. Dit zal zeker smaken naar meer… Onder de hoofgerechten vindt u veel heerlijke vleesspecialiteiten. Wat dacht u van gevulde varkenshaas, tournedos van ossenhaas of gepeperde kalfssteak. Het is zelfs mogelijk om onbeperkt spareribs te eten in ruil voor uw Dinerbon! Overigens kunnen visliefhebbers en vegetariërs ook gewoon bij De Kromme Hoek terecht.

Wilt u graag iets bijzonders doen met uw Dinerbon? Kijk dan eens naar de speciale arrangementen op de website van De Kromme Hoek. Zo behoren onder andere brunch, high tea, high wine en wildgerechten tot de mogelijkheden. Als u iets te vieren heeft, zal hier zeker een leuke optie tussen zitten!