De Witte Holevoet

Adres
Holevoetplein 282
3925CA Scherpenzeel
Telefoon
033-2779111
Dinerbon.com Scherpenzeel De Witte Holevoet
Dinerbon.com Scherpenzeel De Witte Holevoet
Dinerbon.com Scherpenzeel De Witte Holevoet

Houdt u van bijzondere culinaire creaties en lang tafelen onder het genot van een goed glas wijn? Dan is restaurant en hotel De Witte Holevoet een echte aanrader. Ze accepteren hier ook uw Dinerbon! U vindt deze stijlvolle eetgelegenheid in het dorpje Scherpenzeel, vlakbij Amersfoort. Schuif aan in het sfeervolle restaurantgedeelte of achtertuin en laat u in de watten leggen door het vriendelijke personeel. Ondanks de hoogstaande kwaliteit en de uitzonderlijke service staat De Witte Holevoet bekend om haar ongedwongen sfeer. Iedereen is welkom! Neem ook gerust uw Dinerbon mee.

De Witte Holevoet is aangesloten bij Euro-Toques. Dit wil zeggen dat er ambachtelijk wordt gekookt en dat er veel gebruik wordt gemaakt van biologische, duurzame en streekgebonden producten. Restaurants die bij Euro-Toques zijn aangesloten hebben tevens bewezen culinair toonaangevend te zijn in een mengeling van culinaire traditie en vernieuwing. Geniet van een bijzondere maaltijd in ruil voor uw Dinerbon! Op de menukaart vindt u smaakvolle streek- en seizoensgerechten zoals Veluwse scharrelhoender met een krokant huidje, biet en kers en crème van lever. Of wat dacht u van gekonfijte kalfssukade gegaard in ganzenvet met gepekelde rode kool? Voor slechts €45 per persoon kunt u al een viergangenmenu bestellen. Een begeleidend wijnarrangement maakt uw diner compleet.

De Witte Holevoet beschikt ook over een bijzonder Verwen Arrangement. Dit is de ultieme manier om uw Dinerbon te besteden! Dit luxe arrangement bestaat uit een feestelijke cocktail, diverse amuses, een viergangenmenu met bijpassende wijnen en mokkaservies met huisgemaakte bonbons. Dit restaurant heeft alles in huis om u een onvergetelijke avond te bezorgen!