Prinsheerlijk (GEEN E-VOUCHERS)

Adres
Plein 1940 nr 187
3925 JM Scherpenzeel
Telefoon
033 285 4061
Dinerbon.com Scherpenzeel Prinsheerlijk (GEEN E-VOUCHERS)
Dinerbon.com Scherpenzeel Prinsheerlijk (GEEN E-VOUCHERS)
Dinerbon.com Scherpenzeel Prinsheerlijk (GEEN E-VOUCHERS)
Dinerbon.com Scherpenzeel Prinsheerlijk (GEEN E-VOUCHERS)

Wanneer u met uw dinerbon graag gezellig uit eten wilt gaan in het mooie Scherpenzeel, dan is het voor u wellicht een leuk idee om eens een kijkje te nemen bij restaurant Prinsheerlijk eten & drinken. Dit is een gezellig en laagdrempelig restaurant waar gezelligheid en gastvrijheid hoogtij vieren. Binnen zit u in het sfeervolle interieur zeer goed met uw dinerbon, maar met mooi weer is het helemaal feest. U kan dan namelijk plaatsnemen op het sfeervolle terras dat het meest gezellige terras van Scherpenzeel schijnt te zijn! Dit geloven wij graag, aangezien het restaurant is gelegen aan het levendige Plein 1940, waar altijd wel iets te zien valt!

Bij Prinsheerlijk eten & drinken valt er op culinair gebied genoeg te beleven met uw dinerbon. Zo kunt u uw avond uit eten beginnen met een tomatensoepje van pomodori tomaat met basilicumolie en toast met roomboter. Ook kunt u kiezen voor een caesar salade met krokante kip, spek, ei, Parmezaanse kaas en toast met roomboter of een quesadilla met groenten, kip, zure room en salsa. Vervolg uw diner met een varkenshaas gevuld met brie in een jasje van spek, geserveerd met een saus naar keuze. Een andere lekkere optie is de groentelasagne met courgette, aubergine, tomaat en een gratin van oude kaas.

Lijkt het u leuk om te gaan lunchen, borrelen of dineren bij dit gezellige restaurant in Scherpenzeel? Reserveer dan snel een tafel bij Prinsheerlijk eten & drinken of neem met uw dinerbon plaats op het gezellige en zonnige terras voor een drankje en een borrelhap!