Restaurant Kiplekker

Adres
Holevoetplein 296
3925CA Scherpenzeel
Telefoon
033 285 7661
Dinerbon.com Scherpenzeel Restaurant Kiplekker
Dinerbon.com Scherpenzeel Restaurant Kiplekker
Dinerbon.com Scherpenzeel Restaurant Kiplekker

Kiplekker is een vernieuwend en gezellige eetgelegenheid in Scherpenzeel, waar u ook met uw Dinerbon terecht kunt voor een heerlijke borrel of diner. Als u een liefhebber bent van een goed stukje kip, bent u hier aan het juiste adres. Bij Kiplekker gaan ze terug naar de basis, maar dan wél met een goed product. Om de duurzaamheid en kwaliteit te waarborgen hebben ze gekozen voor de ‘beter leven kip’ en andere verse producten. Zo geniet u van een eerlijke én gezonde maaltijd! Reserveer nu online en neem uw Dinerbon mee.

Op de menukaart van Kiplekker vindt u onder andere een hele of halve kip van het spit met een marinade naar keuze. De chefs hebben zich meester gemaakt in de heerlijkste kruidenmengsels, naar de recepten van Catalaan Yves. Andere hoofdgerechten die u in ruil voor uw Dinerbon kunt bestellen zijn: kipschnitzel, kipsaté, pulled chicken burger en nog veel meer. Wat dacht u van de Surf & Turf met kip Piri Piri en in knoflook gemarineerde gamba’s met kreeftenjus? Zo kan iedereen wel een geschikt gerecht vinden bij Kiplekker. Bestel er ook gerust een lekker speciaalbiertje van de tap bij! Bij Kiplekker geniet u van een smakelijk en ontspannen diner.

Kiplekker is geopend van woensdag tot en met zondag vanaf 16:00. In de middag kunt u er al terecht voor een gezellig borrel! Neem ook dan uw Dinerbon mee. Bestel bij uw drankje de ‘’Bierplank’’. Deze bestaat uit een broodplankje, crispy chicken, nacho’s, pulled chicken met cheddar en kip omwikkeld met perzik. Dat wordt smulllen!