Restaurant Hoogheid

Adres
Hoog Soeren 134
7346 AH Soeren
Telefoon
055 5191227
Dinerbon.com Soeren Restaurant Hoogheid
Dinerbon.com Soeren Restaurant Hoogheid
Dinerbon.com Soeren Restaurant Hoogheid
Dinerbon.com Soeren Restaurant Hoogheid

Restaurant Hoogheid doet de naam eer aan, want wat daar geserveerd wordt verdient het predicaat Koninklijk. Bovendien is het aanbod zeer divers en kies je voor a la carte of voor de gastrokaart. Restaurant Hoogheid in Soeren accepteert de dinerbon en de dinercheque en als er nou een plek is om die te gebruiken, dan is het wel in Soeren, want daar is Restaurant Hoogheid gevestigd.

Bieten vooraf met shortrib en zalm, kabeljauw en buikspek als tussengerecht

Kijken we naar a la carte, dan kun je vooraf genieten van bieten; van cannelloni van rode biet en couscous, barbecue chioggia biet, de zoetzure biet of yuzu. Het hoofdgerecht kan zomaar shortrib worden met een terrine van shortrib, rode ui, chimchurri, zoetzure groenten, spicy popcorn en zwarte knoflook. Waar krijg je het nog meer? Je kunt ook voor zalm kiezen als het gaat om het voorgerecht. Je krijgt dan een tataki van zalm, met avocado panna cotta en yoghurt crème. Ook de tussengerechten mogen er zijn en smaken altijd heerlijk met bijvoorbeeld bouillabaisse, kabeljauw of buikspek.

Speenvarken met linzen, postelein, reuzel en prei

Dan de hoofdgerechten; wat dacht je van speenvarken? Met linzen, postelein, reuzel, prei en ahorn jus? Of tomahawk, ook al met linzen, reuzel en prei. Hoogheid serveert ook Pieterman, aardpeer, pompoenen crème en wortel of vegan rendang met tofu, kimchi en couscous. Eet je a la carte dan kun je als dessert kiezen voor een rabarber compote, rabarber yoghurt en sinaasappel, honing en rozemarijn.

Gastrokaart met een broodje kroket

Eet je van de gastrokaart, dan kun je genieten van de Iberico truffel maar geniet je evenzeer van een broodje kroket, carpaccio, salade geitenkaas, saté van de haas of kabeljauwfilet. Hoe dan ook, het smaakt altijd geweldig bij Restaurant Hoogheid, helemaal als je na afloop betaalt met je dinerbon of je dinercheque.