Brasserie KriebelZ

Adres
Dorpsstraat 59
7396 AL Terwolde
Telefoon
0571 - 292022
Dinerbon.com Terwolde Brasserie KriebelZ
Dinerbon.com Terwolde Brasserie KriebelZ
Dinerbon.com Terwolde Brasserie KriebelZ
Dinerbon.com Terwolde Brasserie KriebelZ

Aan de rand van het dorpje Terwolde, in de buurt van Deventer, is Brasserie Kriebelz te vinden. Met uw Dinerbon bent u hier van harte welkom op woensdag tot en met zondag vanaf 11:00. Neem plaats in het gezellige café of op het ruime terras. Brasserie Kriebelz is de ideale uitvalsbasis voor een ontspannende dag in de natuur. De omgeving van Terwolde leent zich namelijk uitstekend voor een mooie wandeling of fietstocht. Daarna kunt u genieten van een lekker hapje en drankje bij Brasserie Kriebelz. Neem dan ook uw Dinerbon mee.

In de avond kunt u zowel a la carte als een driegangendiner bestellen. De menukaart wisselt regelmatig aan de hand van de seizoenproducten en de inspiratie van de chef. Brasserie Kriebelz staat bekend om haar ‘’Dekselse Pannetjes’’ met het allerlekkerste van het seizoen. Dit kunt u ook proberen met uw Dinerbon. Geniet van een goed verzorgd diner met een mooi glas wijn. Ook tijdens de lunch is het goed toeven bij Brasserie Kriebelz. Op de lunchkaart staan een aantal lekkere salades en klassieke Hollandse lunchgerechten. Wat dacht u van een broodje kroket, uitsmijter of spekpannenkoek? De brasserie onderscheidt zich door flammkuchen op de kaart te zetten. Dit is een traditioneel gerecht uit de Elzas, wat doet denken een soort dunne pizza. Dit leent zich uitstekend als borrelhap of lichte lunch. Kom dus gezellig lunchen met uw Dinerbon!

Kijk ook eens op de website van Brasserie Kriebelz. Dan ziet u wat voor leuke groepsarrangementen het restaurant in petto heeft. Ze bieden onder andere een stampotbuffet, pannenkoekenbuffet en grand dessert aan.