Restaurant Uw Chef

Adres
Kerkstraat 14
4196AB Tricht
Telefoon
0345 572 111
Dinerbon.com Tricht Restaurant Uw Chef
Dinerbon.com Tricht Restaurant Uw Chef
Dinerbon.com Tricht Restaurant Uw Chef
Dinerbon.com Tricht Restaurant Uw Chef
Dinerbon.com Tricht Restaurant Uw Chef

Welkom bij eetcafé Uw Chef, het leukste en eerlijkste eetcafé van Tricht aan de Linge en omstreken. Bij dit eetcafé kunt u met uw dinerbon komen genieten van een heerlijke, gezellige avond uit zonder poespas maar mét heel erg lekker eten. Al uw vrienden, familie, collega’s en andere kennissen zijn ook van harte welkom om deze avond mee te komen beleven en het team van eetcafé Uw Chef maakt er iedere avond werk van om uw avond uit met uw dinerbon goed te laten slagen. In de winter vindt dit binnen plaats in het restaurant, maar in de zomer kunt u ook heerlijk buiten zitten op het terras met een hapje en een verfrissend drankje.

Over de gerechten op de kaart bij Uw Chef worden veel goede dingen gezegd. Zo worden de spareribs geroemd en schijnen deze van uitzonderlijke kwaliteit te zijn. Wees welkom om te komen testen of dit ook daadwerkelijk zo is. Er zijn uiteraard meer eetcafés die claimen de beste spareribs in de omgeving te serveren, dus kom vooral zelf proeven wat u ervan vindt! Naast van deze sappige spareribs kunt u bij eetcafé Uw Chef met uw dinerbon ook genieten van kaasfondue á la chef, heerlijke gegrilde burgers, malse Weense schnitzels, heerlijke steaks en grote, verse gamba’s. Er wordt altijd gewerkt met pure en eerlijke ingrediënten uit de regio en dat proeft u!

Kom zelf langs om alle mogelijkheden te ontdekken en laat u verassen door dit eetcafé op een prachtige locatie naast de oude kerk van Tricht aan de Linge. Vergeet bij uw bezoek vooral niet om uw dinerbon mee te nemen, want hier kunt u het gehele jaar door de rekening mee betalen!