Gewoon Twelle

Adres
Schoolstraat 10
7391 DA Twello
Telefoon
0571 - 273473
Dinerbon.com Twello Gewoon Twelle

Gewoon Twelle is heel gewoon; gewoon goed. Deze eetgelegenheid in het kleine Twello, gelegen aan de IJssel, is een pretentieloze combinatie tussen cafetaria en eetcafé. Bij Gewoon Twelle kunt u met uw Dinerbon terecht voor elke gewenste gelegenheid met zowel kleine als grote groepen. Het gevarieerde menu biedt ruimte aan zowel die avonden dat u geen zin heeft om te koken als voor gezellige etentjes met vrienden of familie. Daarnaast beschikt Gewoon Twelle over een schitterend terras, zodat u ook op de warme dagen Gewoon Twelle niet hoeft over te slaan.

Bij Gewoon Twelle hoeft u alleen maar de keuze te maken om eten af te halen, thuis te laten bezorgen of gewoon plaats te nemen in het eetcafé. U kunt met uw Dinerbon kiezen van drie verschillende kaarten. Op de zeer volledige lunchkaart staan pannenkoeken, frites, uitsmijters, luxe broodjes en nog veel meer. Op de uitgebreide dinerkaart staat een grote verscheidenheid aan vis- en vleesgerechten, lekkere voorgerechten en heerlijke zoete toetjes. Als u vegetariër bent kunt u ook altijd informeren naar de opties. In onze cafetaria bieden wij de grootste verscheidenheid aan snacks, burgers en meeneemmenu’s.

Als u dus in de buurt van Twello woont en geen zin hebt in veel gedoe, maar wel in gewoon lekker eten, dan verwelkomen wij u met heel veel plezier in Gewoon Twelle. Bestel, haal af of kom langs met uw Dinerbon en dan garanderen wij u een heerlijke maaltijd. Of het nou tijd is voor een smakelijke Frikandel XXL speciaal of voor een fantastische entrecote met kruidenboter. Wij zien u snel!