Grand Cafe Dorpshart

Adres
Dorpsstraat 32
7391 DE Twello
Telefoon
0571 - 270400
Dinerbon.com Twello Grand Cafe Dorpshart

Wilt u graag met uw dinerbon uit eten gaan bij een grand café in Twello waar met pure en eerlijke producten wordt gewerkt? Dan hebben wij goed nieuws voor u. U bent namelijk van harte uitgenodigd door grand café ’t Dorpshart om te komen lunchen of dineren met uw dinerbon. Ook voor een goede kop koffie met eventueel een stukje taart bent u van harte welkom. Grand café ’t Dorpshart staat bekend om de toegankelijkheid en laagdrempeligheid voor jong en oud. Van de aller kleinsten tot de aller oudsten, uit de buurt of juist niet, eenieder voelt zich bij ’t Dorpshart snel thuis. De bediening doet er dan ook alles aan om uw verblijf met uw dinerbon zo prettig mogelijk te maken, gezelligheid is immers wat klanten terug doet komen naar grand café ’t Dorpshart.

In de keuken van grand café ’t Dorpshart staat puur en eerlijk eten zonder kunstmatige toevoegingen centraal. De gerechten worden met veel liefde en passie bereid en van lokale producten worden de meest verassende maaltijden gecreëerd. Wat dacht u van heerlijke varkenshaasmedaillons geserveerd in een champignon roomsaus, of een dorpshartburger de luxe, een huisgemaakte hamburger met uitjes, ei, spek, champignons en saus. Alles bereid van verse en pure ingrediënten en dat maakt het anders dan de gerechten die u in de meeste grand cafés of eetcafés zult treffen.

Kom zelf de liefde en passie proeven die in de gerechten en producten wordt gestopt en beleef een gezellig middag of avond met vrienden of familie in het leukste grand café van Twello. Neem ook zeker uw dinerbon mee want daar kunt u het gehele jaar door de rekening mee betalen.