Eekterzicht

Adres
Dorpsstraat 64
8171BS Vaassen
Telefoon
0578-623992
Dinerbon.com Vaassen Eekterzicht
Dinerbon.com Vaassen Eekterzicht
Dinerbon.com Vaassen Eekterzicht

Bent u ooit een keer in Vaassen geweest? Nee? Kom dan vooral een keer langs en laat eetcafé Eekterzicht niet aan u voorbijgaan. Bij ons kunt u gerust plaatsnemen voor een lekkere kop koffie, een gezellige high tea, een smakelijke lunc, maar ook een heus driegangen diner speciaal voor u bereid. Kom langs met uw dinerbon en geniet van een van onze opties en dat in het prachtige Vaassen.

Heeft u het idee dat er in Vaassen niet veel te doen is? Dan zit u toch enorm fout. Vaassen is gelegen een prachtige omgeving met in de buurt een groot verschil aan landschappen. Ook is er in Vaassen meer dan genoeg te doen. Zo kunt u in de buurt van Vaassen uw hart ophalen met genoeg plezierige dagactiviteiten. Zo ligt Paleis het Loo aardig dicht in de buurt.

Gaat u binnenkort een groot feestje houden? Dan is eetcafé Eekterzicht voor u echt een uitkomst! Wij bieden u de mogelijkheid om al uw feesten en partijen te houden, wij verzorgen het tot in de puntjes! Voor uw feest kunnen we zorgen voor heerlijk bufetten, veel verschillende lekkere hapjes of smakelijke ontbijtjes. Wij zullen met zorg naar uw wensen luisteren om uw feest zo soepel mogelijk te laten verlopen volgens uw wensen.

Naast het feit dat we feesten verzorgen kunt u bij ons vooral heerlijk eten. Komt u binnenkort een keer langs met uw dinerbon en geniet van een van onze heerlijke gerechten!

Zien we u snel een keer langskomen met uw dinerbon? Met lekker weer kunt u zelfs plaatsnemen op ons terras.