Alexandros Wageningen

Adres
Spelstraat 1
6707 ER Wageningen
Telefoon
0317- 418 535
Dinerbon.com Wageningen Alexandros Wageningen

Wilt u graag een avond leuk en bijzonder uit eten in de stad Wageningen? Overweeg dan eens om een bezoek te brengen aan Grieks specialiteitenrestaurant Alexandros. U vindt dit Griekse restaurant aan de Spelstraat 1. Het is niet moeilijk te vinden, want de voorgevel van restaurant Alexandros is geheel in Griekse stijl opgetrokken. Zo lijkt het net alsof u een Griekse tempel binnenstapt wanneer u het restaurant betreed. Naast dat u bij restaurant Alexandros van harte welkom bent, is uw dinerbon dat ook. Dit maakt restaurant Alexandros een zeer geschikte bestedingsmogelijkheid voor uw dinerbon wanneer u graag de Griekse keuken wilt gaan verkennen!

Op de menukaart van Grieks restaurant Alexandros staan uiteenlopende mogelijkheden. U kunt bij uw bezoek met uw dinerbon een keuze maken om bijvoorbeeld een van de traditionele ovengerechten te bestellen, maar u kunt ook onbeperkt mezedes gaan eten. Mezedes zijn lekkere kleine gerechtjes, die ideaal zijn om te delen. Wanneer u er meerdere bestelt vormen de verschillende mezedes een volwaardige maaltijd. Op deze manier kunt u vele verschillende gerechtjes proeven tijdens uw bezoek aan restaurant Alexandros. Andere gerechten die u vindt op de kaart zijn de ‘Arni Tou Fournou’ en de ‘Stifado’. Het eerste gerecht bestaat uit een lamsbout met diverse groenten en het tweede gerecht is een overheerlijke stoofschotel van kalfsvlees met sjalotjes in tomatensaus.

Bent u wel toe aan een lekkere avond uit eten met uw dinerbon? Zet deze dan in om te ontdekken wat de Griekse cuisine u allemaal te bieden heeft en breng een bezoek aan restaurant Alexandros in Wageningen. Het team van het restaurant hoopt u snel welkom te mogen heten!