Restaurant Robuust

Adres
Hoogstraat 12
6701 BT Wageningen
Telefoon
0317 421188
Dinerbon.com Wageningen Restaurant Robuust
Dinerbon.com Wageningen Restaurant Robuust

Restaurant Robuust is een modern restaurant pal in het historische centrum van Wageningen. Met uw dinerbon kunt u hier lekker gaan zitten na bijvoorbeeld een dagje winkelen of studeren. U kunt hier lunchen of borrelen. Ze serveren verschillende borrelplanken en u kunt zelf een bittergarnituur samenstellen met uw favoriete snacks. Ook kunt u er met de dinerbon heerlijk dineren. Op de uitgebreide menukaart staan veel gezonde gerechten, waarbij ook aan de vegetariërs is gedacht. Restaurant Robuust is lekker én betaalbaar. De dagschotel is bijvoorbeeld slechts €10.

Daarnaast heeft Restaurant Robuust een bepaalde filosofie. Ze vinden het belangrijk dat iedereen verse en gezonde gerechten voorgeschoteld krijgt. Ook de gasten met een dinerbon. Duurzaamheid staat daarbij centraal. Zo werken ze bijvoorbeeld met de viswijzer en bereiden ze alleen het vlees van dieren die goed hebben kunnen leven. Ook de koffie en thee komt alleen van duurzame producenten. Restaurant Robuust probeert zo veel mogelijk gebruik te maken van seizoensgebonden en lokale producten. Dit betekent dat ze zelfs zaken doen met hun eigen vrienden en familie! Voor een flesje kraanwater kunt u vrijwillig een euro doneren, die in een pot voor een goed doel wordt gestopt. Dit is dus een mooie gelegenheid om uw dinerbon te besteden. U draagt dan niet alleen bij aan een duurzamere maatschappij, maar ook aan een smaakvolle maaltijd voor uw maag!

Als u wilt eten met een groep van acht personen of meer, kunt u ook prima terecht bij Restaurant Robuust. Ze hebben hiervoor verschillende proeverijen en andere arrangementen samengesteld. U kunt zelfs een bezoek aan het restaurant combineren met een georganiseerd uitje…