Restaurant de Weeghbrug

Adres
Dorpsstraat 12b
6659 CH Wamel
Telefoon
0487 - 501273
Dinerbon.com Wamel Restaurant de Weeghbrug
Dinerbon.com Wamel Restaurant de Weeghbrug
Dinerbon.com Wamel Restaurant de Weeghbrug
Dinerbon.com Wamel Restaurant de Weeghbrug

Kom langs in het pittoreske Wamel en schuif aan bij restaurant de Weeghbrug met uw dinerbon. De Weeghbrug, gelegen aan een eeuwenoude handelsroute. Hier werd in de middeleeuwen op deze plek al gehandeld en samen gegeten. Wat men toen al wist is dat eten mensen met elkaar verbind. In de afgelopen tijd is er veel veranderd, maar wat u nog steeds kan vinden bij de Weeghburg is de traditionele kijk op het echte Bourgondische leven en genot.

Peter en Jeanette, de eigenaren die het restaurant al 19 jaar met veel liefde beheren leggen hun belang bij de uitspraak “lekker eten in een ongedwongen sfeer”. Deze uitspraak laten ze dan ook meerdere malen terugkomen in hun restaurant. Chef-kok peter werkt in de keuken met zijn passie voor eerlijke en mooie gerechten, waarbij de producten de smakelijke hoofdrol spelen. Alle gerechten die u op tafel ziet verschijnen zijn 100% ambachtelijk klaargemaakt. Neem plaats met uw dinerbon en ervaar deze heerlijk ambachtelijke keuken.

Jeanette een echte doorgewinterde en talentvolle gastvrouw geeft u het advies over de lekkerste en meest verrassende wijnen, zo kunt u bij elk gerecht genieten van een heerlijke bijpassende wijn. Bij de Weeghbrug is het van belang dat u van binnenkomst tot vertrek kan genieten van de heerlijk ontspannen en onbedwongen sfeer.

De passie voor de Bourgondische keuken kunt u in elk gerecht op verschillende manieren terugzien. Bij de Weeghbrug alleen gerechten met herkenbare, eerlijke gerechten die op een verrassende manier worden gepresenteerd.

We hopen u snel te mogen verwelkomen met uw dinerbon. Tot dan!