Gewoon Gastvrij

Adres
Elburgerweg 1
7345 ED Wiesel, Wenum-Wiesel
Telefoon
055 - 3121265
Dinerbon.com Wiesel, Wenum-Wiesel Gewoon Gastvrij
Dinerbon.com Wiesel, Wenum-Wiesel Gewoon Gastvrij

Wilt u heerlijk dineren op het Veluwse platteland in een restaurant met een rijke geschiedenis? Kom dan met uw Dinerbon naar Gewoon Gastvrij! Gewoon Gastvrij was vroeger een theeschenkerij, tot het werd omgetoverd in pannenkoekenhuis. Later werd van Le Triangle een echt Frans restaurant gemaakt. De huidige eigenaar heeft het authentieke restaurant omgetoverd tot Gewoon Gastvrij, een prachtige combinatie van dit alles.

Ons restaurant ligt in de mooie Veluwe en is een toevluchtsoord voor veel fietsers, wandelaars en kampeerders in dit gebied. Door onze ruime en gezellige zalen is het restaurant ook uitermate geschikt voor grotere gelegenheden, waarbij wij altijd een passend arrangement weten te vinden. Voor een heerlijk diner kunnen fijnproevers terecht bij ons driegangen keuzemenu. Hierop staan prachtige Hollandse en Frans-klassieke gerechten. Vlees en vis wordt royaal geserveerd en gegarneerd met warme groenten en heerlijke aardappeltjes. Zo staat er bijvoorbeeld een heerlijke entrecote op het menu, geserveerd met pepersaus of gebakken Atlantische tongfilet voor de visliefhebber. De vegetariër komt bij ons aan zijn trekken met huisgemaakte vegetarische taartjes en ook voor kinderen hebben wij een passend aanbod. Als u een kleinere eter bent dan kunt u ook terecht bij onze uitgebreide “plate-service”. op onze zorgvuldig uitgezochte wijnkaart vindt u altijd een wijn die past bij uw smaak en het door u gekozen gerecht.

Als u bij Gewoon Gastvrij komt eten met uw Dinerbon kunt u goede en vlotte bediening verwachten en een fantastische sfeer. Op een prachtige locatie kunt u hier van heerlijk authentiek eten verwachten. Wij zien u met uw Dinerbon met heel veel plezier tegemoet. Tot snel!