Sebil Pizzeria

Adres
Tunnelweg 52
6601CX Wijchen
Telefoon
024 6423934
Dinerbon.com Wijchen Sebil Pizzeria
Dinerbon.com Wijchen Sebil Pizzeria

Wilt u lekker smullen in ruil voor uw dinerbon? Dat kan vanaf nu ook bij Sebil Pizzeria! Dit is een leuk restaurant dat is gevestigd aan de Tunnelweg in Wijchen. Het restaurant is gezellig en knus ingericht en iedereen is van harte welkom! De leuke en gezellige bediening stelt u helemaal op uw gemak. U kunt namelijk met al uw vragen en wensen over de gerechten en verschillende soorten dranken bij hen terecht. Zij proberen u hier dan ook zo vriendelijk mogelijk mee te helpen en geven graag advies wanneer dat kan.

Bij Sebil Pizzeria kunt u heerlijke pizza’s eten. Zo is er onder andere een pizza Margherita, pizza met ham en oregano, pizza salami, pizza ananas en pizza met spinazie, ei, ui en plakjes tomaat. Op de kaart staan nog véél en véél meer heerlijke pizza’s! voor uw dinerbon krijgt u bij Sebil Pizzeria niet alleen heerlijke pizza’s, want zij bieden u ook heel veel andere heerlijke gerechten aan. De overige categorieën die op de kaart van Sebil staan zijn: populaire gerechten, soepen, voorgerechten, lahmacun, ovengerechten, broodjes, pasta’s, schotels, porties ambachtelijk, shoarmavlees, spareribs, sauzen en nagerechten. Uiteraard zijn er ook voor jong en oud verschilende soorten dranken te krijgen. Maak dus uw eigen smakencombinatie en geniet volop!

Met uw dinerbon bent u van dinsdag tot en met zondag van harte welkom bij Sebil Pizzeria. De openingstijden kunnen per dag verschillen tussen 15:00 uur tot 00:00 uur of 03:00 uur. Tot snel!