Restaurant de Woord

Adres
Corleseweg 45
7119AA Winterswijk Corle
Telefoon
0543 - 513135
Dinerbon.com Winterswijk Corle Restaurant de Woord
Dinerbon.com Winterswijk Corle Restaurant de Woord

 

Het hedendaagse Restaurant de Woord is ontstaan nadat in 1900 de toenmalige eigenaar van Boerderij de Woord een zijstuk bij het restaurant ging aanbouwen. Dit zijstuk werd gemaakt als plek om te kunnen genieten van een lekkere borrel. Door de jaren heen is dit steeds meer ontwikkeld tot een echte horeca gelegenheid. Bijna 100 jaar later, in 1995, is het uiteindelijk opgebloeid tot Restaurant de Woord. Van buiten ziet restaurant er altijd nog uit als een gezellige boerderij, iets wat veel mensen aanspreekt.

De eigenaar van Restaurant de Woord, dat hedendaags de dinercheque accepteert, heeft ervoor gezorgd dat het restaurant een groot aanbod aan mogelijkheden heeft. De “standaard” menukaart biedt meerdere culinaire hoogstandjes. Naast deze “traditionele” gerechten zijn er elke week voordelige weekspecials, die zijn samengesteld door de chef-kok. Aangezien restaurant de Woord veel gebruik maakt van streek- en seizoengerechten, is er ook een speciaal maandmenu waar je jouw dinercheque aan kunt besteden. Dit 3-gangen maandmenu is telkens gebaseerd op de lekkerste producten uit de buurt, om je zo optimaal mogelijk te kunnen laten genieten met je dinercheque.

Ook kan je jouw trouwerij, feest of partij laten verzorgen door Restaurant de Woord. Restaurant de Woord zorgt ervoor dat jij het hier voor het zeggen hebt, zodat jij zelf invulling kunt geven aan een geweldige avond/dag. Uiteraard zal het restaurant wel meedenken in dit proces. Toch liever een zakelijke meeting? Geen probleem! De mooie en rustgevende omgeving zorgen voor inspiratie en rust tijdens deze meeting. Uiteraard kan je hier een lunch of diner aan verbinden.