StrandLodge Winterswijk *

Adres
Badweg 4
7102 EG Winterswijk
Telefoon
0543 - 769037
Dinerbon.com Winterswijk StrandLodge Winterswijk *

Bij ons in het restaurant geniet u samen met uw Dinerbon van een goedkopere rekening. Ons restaurant is sfeervol, warm, gezellig en wij bieden u heerlijk eten. Bij ons kunt u lekker zitten bij de brandende openhaard en fonkelende kaarsen. Ook hebben wij de meest lekkere loungebanken voor u neergezet waarop u heerlijk kunt ontspannen. Dit is een goed begin van een smaakvolle avond. Vanaf het moment dat de eerste dag met goed weer is aangekomen gaan de deuren open naar het terras en worden ook hier de tafels gedekt. U kunt bij ons genieten van een heerlijk zicht op de ondergaande zon. Het doet u net lijken of u zit te eten en drinken in een sprookje.

Wil je met je Dinerbon à la carte eten dan stemmen we het gerecht graag af op je eetlust. Bites klein en Bites normaal spreekt dan voor zich. Ben je meer van het eerlijk-zullen-we-alles-delen principe dan kies je voor Proef de Strandlodge. Dit zijn 3 of 4 gangen bestaande uit meerdere gerechten die u met uw gezelschap kunt delen. Ons derde concept is Mike’s klassieke verrasingsmenu. Wel vragen wij u om per tafel één van de drie concepten te kiezen om lange wachttijden te voorkomen. Graag verzorgt ons keukenteam passende alternatieven bij speciale diëten of allergieën.

Bij een heerlijk diner hoort uiteraard ook een mooie wijn. Wij zijn trots op onze zorgvuldig geselecteerde wijnkaart met prachtige oude en nieuwe wijnen. U vindt altijd wel een mooie fles ter begeleiding van uw diner of een sprankelend glas bubbels voor al uw speciale gelegenheden.

Bij Strandlodge Winterswijk kunt u met uw Dinerbon in gemoedelijke sfeer heerlijk eten en drinken. De attente bediening zorgt dat het u aan niks ontbreekt! Vergeet uw Dinerbon niet mee te nemen bij bezoek!