Pannenkoekenhuis De Tijd

Adres
Wolfhezerweg 87
6874 AC Wolfheze
Telefoon
026-4821202
Dinerbon.com Wolfheze Pannenkoekenhuis De Tijd
Dinerbon.com Wolfheze Pannenkoekenhuis De Tijd
Dinerbon.com Wolfheze Pannenkoekenhuis De Tijd
Dinerbon.com Wolfheze Pannenkoekenhuis De Tijd

Let op: Bij dit restaurant is uw cadeaukaart alleen te gebruiken op maandag t/m donderdag

Pannenkoekenhuis De Tijd is een huiselijk en veelzijdig restaurant in Wolfheze, waar u van dinsdag tot en met zondag terecht kunt voor heerlijke pannenkoeken en andere gerechten. Ze accepteren er ook uw Dinerbon! Het is zelfs mogelijk om een High Tea te bestellen. Dan geniet u samen met uw vrienden of familie van thee met allerlei zoete en hartige hapjes. Zoekt u een leuke plek om uw kinderen mee naar toe te nemen? Bij Pannenkoekenhuis De Tijd mogen de kleintjes zelf hun eigen pannenkoek versieren, krijgen ze een leuk cadeautje én kunnen ze lekker spelen in de speelkamer.

Met uw Dinerbon geniet u bij Pannenkoekenhuis De Tijd van een gezellig en ontspannen etentje. Ze steken ook graag de open haard voor u aan, wat zorgt voor een huiselijke sfeer. Bij Pannenkoekenhuis De Tijd voelt iedereen zich thuis! Bestel in ruil voor uw Dinerbon één van de speciale pannenkoeken. Wat vindt u bijvoorbeeld van een Turkse pannenkoek met shoarma, paprika, ui en knoflooksaus? Uiteraard mag een vertrouwde spek- of kaaspannenkoek ook! U kunt u er ook voor kiezen om het driegangendiner van €27,50 te bestellen. Dan mag u zelf uw diner samenstellen aan de hand van de a la carte kaart. Hier vindt u culinaire gerechten zoals gegrilde diamanthaas met een saus van rode port en vossenbessen.

Bent u toe aan een mooie wandeling of fietstocht in de natuur? Dan is het nabijgelegen natuurgebied Wolfheze met haar kronkelende beken, open heidevelden en culturele bezienswaardigheden zeer geschikt. Kom daarna met uw Dinerbon dineren bij Pannenkoekenhuis De Tijd!