Brasserie 6

Adres
's Gravenhof 6
7201DN Zutphen
Telefoon
0575 - 596 866
Dinerbon.com Zutphen Brasserie 6
Dinerbon.com Zutphen Brasserie 6
Dinerbon.com Zutphen Brasserie 6
Dinerbon.com Zutphen Brasserie 6

Op een prachtige historische locatie middenin Zutphen ligt Brasserie 6. Dit moderne en strakke restaurant steekt prachtig af bij de klassieke omgeving van ‘t Gravenhof. Deze plek kent immers een zeer boeiende historie, die nog overal is terug te zien. Hier vonden de graven van Gelre via de vrouwelijke lijn hun oorsprong. Nu biedt Brasserie 6 hier heerlijke seizoensgerechten, die u gewoon met uw Dinerbon kunt betalen. De keuken van dit bijzondere restaurant is zeer gevarieerd. Bij de bereiding van de gerechten wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van streek- en seizoensproducten. Hierdoor ontstaan spannende, eigentijdse seizoensgerechten. U kunt ervoor kiezen om à la carte te bestellen. Heeft u de stoute schoenen aan? Kies dan voor een drie- of viergangen verrassingsmenu. Onze chefs hebben zorgvuldig de mooiste ingrediënten bij elkaar gezocht en met veel zorg een aandacht bereid. Met allergieën of een bepaald dieet wordt er altijd een net zo smakelijk alternatief bedacht. De net vernieuwde lunchkaart biedt onze speciale lunchgerechten zoals het stokbroodje B6 of de Carpaccio ‘Eline de Luxe’. Niet getreurd! Onze populaire klassiekers zoals de Club Sandwich, B6 Burger en de sandwich gerookte zalm, staat er uiteraard ook nog op.

Het zonnige en ruime terras van Brasserie 6 geeft uitzicht op de Walburgiskerk. Dit unieke decor maakt van Brasserie 6 de ultieme ontmoetingsplek. U kunt bij ons naast lunch en diner daarom ook genieten van een uitgebreide High Tea. Lekker bijkletsen met uw vrienden onder het genot van een grote kop thee en allerlei lekkernijen.

Gebruik uw Dinerbon bij Brasserie 6 en geniet van een heerlijke culinaire verrassing op een prachtige locatie. Wij zien u snel!