Best Western Hotel Aduard

Adres
Friesestraatweg 13
9831TB Aduard
Telefoon
050 4031400
Dinerbon.com Aduard Best Western Hotel Aduard
Dinerbon.com Aduard Best Western Hotel Aduard
Dinerbon.com Aduard Best Western Hotel Aduard
Dinerbon.com Aduard Best Western Hotel Aduard

In het mooie Groningse plaatsje Aduard, aan de Friesestraatweg 13, ligt tussen de weilanden het Best Western Hotel Aduard. Dit hotel heeft een moderne architectuur en het uitzicht over de groene weiden is er schitterend. U kunt in dit hotel natuurlijk komen overnachten in een van de sfeervol ingerichte hotelkamers, maar het hotel heeft ook een goed en gezellig restaurant. Aldaar bent u welkom voor een smaakvolle lunch of een uitgebreid diner met uw dinerbon. Of u ook in het hotel blijft overnachten is van ondergeschikt belang, u bent met uw gezelschap en uw dinerbon in beide gevallen van harte welkom.

De kok in de keuken van het restaurant van Best Western Hotel Aduard werkt het liefst met producten die zowel biologisch zijn als uit de nabije omgeving komen. Er wordt bijvoorbeeld gewerkt met vlees dat afkomstig is van de eigen boerderij. Ook de andere producten die de chef gebruikt is van een duurzame afkomst. Wanneer u komt eten bij dit restaurant met uw dinerbon, dan kunt u naast duurzame, biologische producten ook verwachten dat er wordt gekookt met producten van het seizoen. Hierdoor krijgen de gerechten een unieke smaak en is er bij ieder bezoek aan dit restaurant weer iets nieuws te beleven op culinaire gebied.

Kom proeven van de sfeer en van de pure gerechten die worden geserveerd in het restaurant van Best Western Hotel Aduard en reserveer snel een tafel. Uw dinerbon is minstens even welkom als dat u dat zelf bent dus vergeet deze dan ook vooral niet mee te nemen bij uw bezoek aan dit mooie restaurant in Groningen.